danek98 0 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Witam otóż mam problem z tą kartą graficzną nie wyświetla wcale obrazu jak się ją porusza przy włączonym to czasem załapie i jest ok. Włożyłem jakąś starą grafikę i obraz normalnie był więc to raczej nie wina slotu pcie. Wiecie czym to może być spowodowane? Dodam że zasilacz to Antec vp500 procesor amd athlon ii x4 640. Dziękuję za pomoc pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Włożyłem jakąś starą grafikę i No 5850 też już najmłodszy nie jest i może po prostu nadszedł jego czas, niestety. Jeśli masz możliwość sprawdź kartę w innym komputerze. Cytuj Link to post Share on other sites
danek98 0 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 No niestety na innym wcale nie wyświetlało ;/ a w tym obecnym czasem wyświetla jak się ją poruszy. Polecisz coś taniego i w miarę dobrego jakiś zamiennik dla tej. Cytuj Link to post Share on other sites
Vemorion 293 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 daj kartę do piekarnika, nie masz nic do stracenia, może pochodzi jeszcze jakiś czas : http://www.mpcforum.pl/topic/770635-naprawiamy-kartę-graficzną-pieczeń-z-karty-graficznej/ a dobry zamiennik dla obecnej, to HD 7770 za 150-190zł Cytuj Link to post Share on other sites
Caman 25 Napisano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 +1 Vemorion Nie jest to nic bardzo skomplikowanego a możesz przedłużyć żywot swojej karcie. W tym czasie możesz uzbierać na coś innego. Ja swoją już dwa razy piekłem i jak na razie 3 miesiąc chodzi Cytuj Link to post Share on other sites
danek98 0 Napisano 29 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2016 Jeszcze chcę dopytać czy to może być coś z pcie na płycie lub z wtyczkami pcie zasilającymi bo ta starsza grafika była bez dodatkowego zasilania. Zasilacz jest nowy ma z tydzień. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts