bananpolak 0 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Witam. Mam takie troche głupie pytanie.Otóż chciałem sobie dziś posłuchać muzyki no i biore słuchaweczki do ręki i nagle prawa strona tego suwaka w pałąku rozpływa się w moich rękach jak masło. I pytanie jest takie czy przyjmą mi takie słuchawki na gwarancję? Zakupiłem je w sklepie x-kom. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6346 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Ich się spytaj. Cytuj Link to post Share on other sites
bananpolak 0 Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Mam nadzieję że ktoś też był taki niedoje**** i kupił je i mi powie czy się wgl opłaca xD Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6346 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 No, ale czego od nas oczekujesz? Mamy odpowiadać, co zrobi w tej sytuacji sklep? Zgłoś się do nich, opisz problem. Wykonanie tych słuchawek jest.... nie będę kończył nawet, możesz poczytać recenzję z mojej sygnatury. Cytuj Link to post Share on other sites
kombajn 354 Napisano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 A na przyszłość zamiast kupować plastikowe nic nie warte dziadostwo, wybierz słuchawki z listy polecanych modeli: http://forum.benchmark.pl/topic/95884-polecane-słuchawki-nauszne-2016r/ Cytuj Link to post Share on other sites
bananpolak 0 Napisano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2016 Jak przyjmą na gwarancję to xCloudy 1 wezme a jak nie przyjmą to superglue i taśma w ruch Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts