pdoodek 4 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 MSI Polska napisalo mi ze wymieniać mobo beda od poczatku kwietnia tzn ze raczej pod koniec miesiaca mozna spodziewac się fizycznie płyt głównych w sklepach (przynajmniej z polskiej dystrybucji) Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 A jak z wymianą Asrocka ? Idę do sklepu a tam hasło - na razie nie ma płyt, a nawet jeśli będą to mi nie wymienią, aż im asrock nie napisze jak ! Pytam się tak - czy jak pojawią się nowe asrocki w polsce i u waszego dystrybutora, to mam przynieść płytę B2, a wy mi od dystrybutora załatwicie B3 ? A sklep - nic nie wiemy o wymianach, tylko to co na stronie asrocka - asrock nie pisze jak i co, dystrybutor nie wie jak i co - my też nie wiemy jak i co. A na stronie Asrocka jest tylko, że są już rozesłane nowe i tyle - kontaktuj się ze sprzedwacą. Cytuj Link to post Share on other sites
Przem4S 4 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 @UP Większość sprzedawców przy takiej okazji (jak ASRock nie napisał dokładnych informacji) będzie odwlekać wymiany płyty. Ja na szczęście zakupiłem ASRocka już w nowej rewizji. Cytuj Link to post Share on other sites
zemm1 0 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 I ja podobnie Asrock - u nich ciekawa opcja bo dodają rok gwarancji extra. Myślę, że jak sklep robi problem i nie wie kiedy bedzie wymieniać płyty to najlepiej iśc w kierunku zwrotu kasy. Obecne ceny płyt w nowej rewizji B3 są podobne do starych cen więc żadna strata bądź zysk. Cytuj Link to post Share on other sites
kamyk155 395 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 W życiu kasy mi nie oddadzą - chyba jakbym przyszedł z kolegami to może wtedy Jak pisałem na mail do nich - kiedy wymieniacie - sklep odpisał - a czy pojawił się u pana problem z kontrolerem ? .............. Napisałem - oczywiście że nie bo odrazu po zakupie dałem dyski na sata3................... Odpowiedź była taka jak napisałem - jak asrock coś napisze to .............. Mam czekać i tyle. A co do tego +1rok gwarki gratis - ciekawe co sklep na to. Pewnie mi powiedzą po 2 latach - masz rok gratis to sobie wyślij płytę do żółtych braci na naprawę. Cytuj Link to post Share on other sites
buciej 0 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 jak ktoś jest z oklic wrocławia i ma płyte msi to może w siedzibie firmy na bielanach otrzymać nową płyte w 10min. ja tak zrobiłem:) wcześniej tylko należy wypełnij formularz na ich stonie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts