mleko123 0 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Witam, czy ktoś miał okazję skorzystać z usług firmy "kupujemy.to"? Zamierzam kupić laptopa Lenovo Yoga, w w/w sklepie można znaleźć go w podejrzanie niskiej cenie, co wzbudza moje zainteresowanie, jak i obawy. Kupujemy.to sprzedało ponad 3500 sztuk sprzętu na Allegro z czego żaden jej odbiorca nie zgłosił zastrzeżeń wobec tej firmy. Myślicie, że warto zaryzykować i kupić coś w tym sklepie? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Wątpię,żeby chcieli oszukać. Mają salon w Wałbrzychu,więc raczej nie "ryzykują".... Cytuj Link to post Share on other sites
Krishnamishna 3 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 w Wałbrzychu??? gdzie?? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) https://kupujemy.to/ Ich adres to Bytom ale nie mogę teraz dojść,jak znalazłem,że mają salon w Wałbrzychu.... Edytowane 31 Stycznia 2017 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
stackerob 2 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 Jestem z Wałbrzycha, więc jeśli trafisz jeszcze raz na adres sklepu to mogę sprawdzić. Osobiście, nie kojarzę w ogóle czegoś takiego w mieście... Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 1 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2017 To jednak moja pomyłka. Bytom tylko z salonem.Przepraszam... Cytuj Link to post Share on other sites
Gość paprykarz Napisano 2 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 Skąd taka niska cena? Cytat z pierwszego lepszego modelu z ich strony: Sprzęt jest nowy, objęty 12mc gwarancją pisemną DOOR TO DOOR liczoną od dnia zakupu,są to ostatnie sztuki partii magazynowej, sprzęt posiada drobne ryski w częściach roboczych obudowy, które nie przeszkadzają w eksploatacji oraz nie psują kompozycji estetycznej laptopa. Laptopy w 100% sprawne. A taki sklep na X sprzedaje pewnie nowe z 24 mieś gwarancji oraz bez rysek na obudowie. Laptopy outletowe może nawet i wyśmienite tyle że to zawsze ryzyk fizyk. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts