Madprox 3 Napisano 18 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2016 Mam wrażenie, że qpady zostały ominięte Myślę, że jednak warto zwrócić na nie uwagę, toż to beyerdynamici w najczystszej postaci o qpady ciezko o odsluch stacjonarnie mowie o modelu 1339 - dla mnie jest to nic innego jak MMX300 tylko z innym logiem inna kolorystyka ale moze sie myle Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Qpady 1339 czyli MMX300, to nic innego, jak DT770 32Ohm tylko w obudowie "Manufaktur" Cayin HA3, miałem i jak dla mnie to przewartościowany sprzęt. Na początku niby mi się podobał, ale jak porównałem sobie jego granie z SC808 oraz MDACiem wypadł dość blado. Na mp3store było pewne wąskie grono entuzjastów tego DAC/AMPa, ale poza nimi chyba nikt się do tego sprzętu nie przekonał, a przynajmniej nie jest to sprzęt polecany w pierwszej, drugiej, czy trzeciej kolejności Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Jeśli, to tylko dźwiękowo "DT770" w mikrofonem z cenie 1200, to naprawdę jest przeciętnie. Już same DT770 jakoscią dźwięku w niczym się nie wybijają w swoim segmencie. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Adiv te qpady kosztują 1000, a i łatwo je wyrwać nowe za 700-900. Cytuj Link to post Share on other sites
Madprox 3 Napisano 19 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 (edytowane) Adiv te qpady kosztują 1000, a i łatwo je wyrwać nowe za 700-900. dokładnie byłem dziś na odsłuchu DT770 i kozak pasują mi bardzo, jedynie chcialbym jeszcze zobaczyc Audio-technici ale to w tygodniu mam do kupienia z 3 letnią gwarancja MMX300 za 850zł i Qpady za 900zł - obie sztuki nowe, nie używane i się zastanawiam czy kupić jakby coś DT770 czy już którąś wersje z mikro, bo maja to być typowe słuchawki do komputera tylko... myślę jeszcze o tym AIM SC808 czy będzie tak samo kolidować jak SB Z ktory jest niby za blisko grafiki, czy od razu kupić sobie po prostu jakiś wzmacniacz za około 500zł na początek a temat dźwiękowej olać Edytowane 19 Listopada 2016 przez Madprox Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 24 Listopada 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 i jak? zdecydowałeś się na coś? Cytuj Link to post Share on other sites
Madprox 3 Napisano 24 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 tak bede kupować DT770 lub którąś wersje z mikrofonem - qpad qh1339 lub beyer mmx300, qpady spoko a roznica 200-300zl a mam spokoj tylko na ta chwile czaje sie na monitor jeszcze 144hz wiec sluchawki kupie jakos w grudniu Cytuj Link to post Share on other sites
mpk24 0 Napisano 15 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Słuchawki można kupić za cenę o wiele niższą... Świetny model można znaleźć w ofercie sklepu internetowego (są wyposażone w niemiecką kartę dźwiękową, dzięki czemu jakość dźwięku jest naprawdę dobra). Kosztują niecałe 120 złotych, więc myślę, że są warte uwagi. / propozycja odbiega od założeń wątku / worm Edytowane 27 Lutego 2018 przez adivxv Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 (edytowane) Słuchawki można kupić za cenę o wiele niższą... Świetny model można znaleźć w ofercie sklepu internetowego https://blackwhite.tv/Sluchawki-Sharkoon-Skiller-SGH2-p490 (są wyposażone w niemiecką kartę dźwiękową, dzięki czemu jakość dźwięku jest naprawdę dobra). Kosztują niecałe 120 złotych, więc myślę, że są warte uwagi.A poruwnywałeś je z? Skoro twierdzisz że są tak dobre. I nie niemiecka tylko chińska jak się mylę to mnie popraw. Edytowane 16 Lutego 2018 przez bleck55 Cytuj Link to post Share on other sites
Michaelz 71 Napisano 16 Lutego 2018 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 tak bede kupować DT770 lub którąś wersje z mikrofonem - qpad qh1339 lub beyer mmx300, qpady spoko a roznica 200-300zl a mam spokoj tylko na ta chwile czaje sie na monitor jeszcze 144hz wiec sluchawki kupie jakos w grudniu mam dt770 w pracy, z ciekawości sobie na nich pograłem i gra się bardzo przyjemnie. Mocno izolują od otoczenia, więc do gier są w sam raz a i sporo używek jest na rynku w prawie nowych jak chcesz z mikrofonem mmx300 też do 500 zł da się kupić, nawet jeden użytkownik ciągnął sztukę z UK. Senki game one dla mnie to tandeta, miałem je w rękach i kompletnie mi nie przypasowały a te ATH gamingowe są za drogie, więc z tymi beyerami imho idziesz w dobrym kierunku. Qpady 1339 czyli MMX300, to nic innego, jak DT770 32Ohm tylko w obudowie "Manufaktur" Cayin HA3, miałem i jak dla mnie to przewartościowany sprzęt. Na początku niby mi się podobał, ale jak porównałem sobie jego granie z SC808 oraz MDACiem wypadł dość blado. Na mp3store było pewne wąskie grono entuzjastów tego DAC/AMPa, ale poza nimi chyba nikt się do tego sprzętu nie przekonał, a przynajmniej nie jest to sprzęt polecany w pierwszej, drugiej, czy trzeciej kolejności heh miałem to samo, po pierwszym kontakcie z HA3 byłem całkiem zajarany, ale w miarę jak osłuchiwałem inne sprzęty to mi przeszło. Cytuj Link to post Share on other sites
Madprox 3 Napisano 4 Maja 2018 Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Kupiłem jeszcze w tamtym roku MMXy 300 za chyba 550-600zl i jestem mega zadowolony, do grania w sam raz. Do tego jest mikrofon i ogólnie jakość dźwięku na plus w porównaniu do starszych Senkow. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts