sadys 116 Napisano 7 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Witam, Poszukuje 3 lapkow w roznym zakresie cenowym i do roznych zastosowan. Preferowane marki: Asus, HP, Dell 1. 17 cali - cena okolice 1000-1500zl. Procek - min intel core i3 min 3 generacji. ( ale wolalbym cos mocniejszego ) RAM - min 8gb Dysk - moze byc bezdyskowy, ewentualnie HDD min 500GB Ogolny stan techniczny - bardzo dobry. Najlepiej z systemem win8/8.1 i dobra matryca. Jako ze ma sluzyc zonie do ogladania filmow, zabawy z zdjeciami. 2. Mniej niz 13 cali - cena okolice 500zl Procek - prefowany intel w 22nm lub mniej ( moze byc celeron ) RAM - min 4gb Dysk min 500gb ( badz bezdyskowy ale wtedy cena adekwatnie mniejsza ) Stan ogolny - laptop na serwerek domowy - wiec moze nie dzialac dzwiek, moze miec rysy, przebarwienia, martwe pixele, klejone zawiasy. Byly nie byl glosny. 3. Najlepiej 15 cali - cena okolice 600-750zl Procek - najlpiej intel i3 min 3 generacji RAM - 4GB Dysk - brak szczegolnych wymagan - byle nie byl stary/glosny Laptop z przeznaczeniem glownym - zdrodlo dzwieku, obrazu do salonu ( podlaczony amplituner i w przyszlosci tv/monitor ) wiec tutaj kluczowe znaczenia ma wyglad - musi byc elegancki i zadbany ( najlepiej w czerni ). Cytuj Link to post Share on other sites
michalschulz1 210 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Cześć, Mam na sprzedaż Della Inspiron 3551 na czterordzeniowym pentiumie N3540. Ma 4GB ramu i dysk SSD. Laptop jest praktycznie bezgłośny. Ma wyjście hdmi. Czarny i bardzo zadbany. Na gwarancji jesscze przez niecały rok, a można przedłużyć o dodatkowy. Kontakt najlepiej na PW. Cytuj Link to post Share on other sites
buuuko 0 Napisano 8 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 Hej , ja również mam na sprzedaż laptopa , z 2 rdzeniowym 4 wątkowa i5 m450 , 4 gb ram [2x2gb] , dysk 320gb oraz dedykowana kartę Radeon HD 545v. Laptop posiada 1 usterkę mianowicie , nie posiada przycisku F12 ale działa sam klawisz. Jest to wersja 15.6 . Model to Samsung R540. Cena za komputer to 450 zł + przesyłka Tutaj zdjęcia https://www.olx.pl/oferta/samsung-r538-540-i5-m450-4gb-320gb-ati-szybko-sprzedam-CID99-IDhT153.html Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts