ExTrEmE 1 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Witam zamierzam podkrecic karte w Laptopie Lenovo y700 gtx960m i mam problem pobralem afterburner l;ecz nie pokazuje mi zadnych wartosci, w czym moze byc problem? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 "MSI Afterburner jest niewielkim narzędziem, które umożliwia podkręcanie i zarządzanie parametrami pracy układów graficznych wyprodukowanych przez firmę MSI." Nie jestem pewien,ale może to jest odpowiedzią ? Cytuj Link to post Share on other sites
ExTrEmE 1 Napisano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2016 "MSI Afterburner jest niewielkim narzędziem, które umożliwia podkręcanie i zarządzanie parametrami pracy układów graficznych wyprodukowanych przez firmę MSI." Nie jestem pewien,ale może to jest odpowiedzią ? chodiz mi o to ze nie pokazuje ani temp karty ani wartosci zegarow ;p Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 A czy Twoja karta została wyprodukowana przez firmę MSI ? Cytuj Link to post Share on other sites
ExTrEmE 1 Napisano 28 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Października 2016 A czy Twoja karta została wyprodukowana przez firmę MSI ? nie musze miec msi zeby tym podkrecac poza tym w innych programach tez nie pokazuje wartosci Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 Z tego co sie orientuje to program radzi sobie takze z kartami graficznymi innych producentow niz MSI U mnie na sprzecie z z sygnaturki wszystko dziala jak nalezy. Probowales moze programu HWMonitor ? Sprobuj jeszcze zmienic tryb oszczedzania energii na najwyzsza wydajnosc. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 28 Października 2016 Udostępnij Napisano 28 Października 2016 (edytowane) Chyba autorze masz rację. Proponuje reinstal ale nie taki zwykły z "dodaj usuń" ale z przeszukaniem rejestru z wpisami z tego programu oraz dokładnie wszystkie zapisy na dysku. Riva Tuner masz zainstalowane ? Edytowane 28 Października 2016 przez jarrino Cytuj Link to post Share on other sites
ExTrEmE 1 Napisano 29 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 29 Października 2016 riva tuner zainstalowalem , hw monitor pokazuje wartosci a msi nie moge znalezc w rejestrze i ofc wydajnosc wlaczylem Cytuj Link to post Share on other sites
gepardmak 697 Napisano 29 Października 2016 Udostępnij Napisano 29 Października 2016 Program MSI AB nie wspiera mobilnych układów graficznych dlatego nie rozpoznaje Twojej karty. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts