Skocz do zawartości

Karta graficzna, sama przechodzi w tryb 2D w Black Ops !

Recommended Posts

Cześć :)

Moja karta GTX 460 1024 MB GDDR5 256 bit

Podkręciłem ją 850/1700/1900 core/shader/memory napięcie 1025 mV 9 (Robiłem test stabilności w MSI Kombustor i wszystko stabilnie zero błędów. )

Więc gram sobie w Black Ops - Multiplayer

Wszystko ładnie tryb 3D

FPS: min. 49 max. 71

Gram i nagle zawiesza się gra(stoi w miejscu), więc poczekałem chwilę i gra ruszyła (zaczęła normalnie działać), ale już w trybie 2D 405/805/324 Core/Shader/Memory :):/:)

Więc, nie wiedziałem o co chodzi, więc zamknąłem grę i odpaliłem spowrotem i to samo tryb 2D :) 405/805/324 Core/Shader/Memory i tak we wszystkich grach jest , gdy zresetuje kompa jest już ok

Gdy karta przejdzie w tryb 2D w Black Ops to jest już tak, we wszystkich grach, jak zresetuje kompa to jest dobrze w innych grach tego nie ma, żeby karta sama przeszła w tryb 2D :D

Pomocy nie wiem o co chodzi

Możliwe, że sterowniki mają jakiś problem. Jeśli korzystasz z aktualnych, odinstaluj i zainstaluj starsze. Jeśli masz stare drivery, zaktualizuj.

Na kartach ATI czasem miewałem takie numery w starym Warcraft III, sterownik bez przyczyny resetował akcelerator i gra wisiała przez minutę, podczas gdy wszystko inne działało bez zarzutu.

Sterowniki najnowsze 266.58, gdy miałem 255.-- Beta te drugie przed 266.58 to było to samo gdy miałem 260.99 było ok, ale czemu tak jest

Na sterownikach 266.58 jestem zadowolony w grach czuje różnice :D np. w CoH

W starym Warcrafcie III mam tryb 2D 405/805/324 nawet gdy jest wielka bitwa (gra własna)

Więc to chyba dobrze