bimbrownik03 97 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Witam serdecznie. W konkursie organizowanym przez benchmark.pl wygrałem wejściówkę na PGA uprawniającą do jednorazowego wejścia w sobotę lub niedzielę. Bardzo zależało mi, żeby się tam pojawić i zobaczyć prace użytkowników tego forum z działu "Worklog", ale niestety w ostatniej chwili coś mi wypadło (nawet duże coś). Z tego powodu nie mogę tam pojechać i chętnie odstąpię moją nagrodę za symboliczną kwotę, powiedzmy... 15zł. Kwota nieduża, a biednemu studentowi nawet tyle się przyda Negocjacja oczywiście jest możliwa, bo przede wszystkim zależy mi, żeby wejściówka się nie zmarnowała. Z przyczyn osobistych nie wstawiam żadnego zdjęcia. Za potwierdzenie niech służy ta strona, na której widać mnie na liście zwycięzców. Cytuj Link to post Share on other sites
3piec3 0 Napisano 21 Października 2016 Udostępnij Napisano 21 Października 2016 prosze o kontakt pod piecpiecpiec@hotmail.com. Pawel Cytuj Link to post Share on other sites
Kequu 9 Napisano 22 Października 2016 Udostępnij Napisano 22 Października 2016 Sprzedany? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts