Private_92 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Kto mógłby mi pomóc w wyborze operatora Sieci Internetowej ?? Nie wiem kogo w tym czasie opłaca się wybrać .. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
aleks128 4 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Sorry ale tutaj nie mówi się o takich stronach lepiej zamknij ten temat odrazu. Podrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
BULDOGGG 21 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 a niby czemu nie ? ))) ile chcesz wydac kasy na miesiac na internet ? zadaj sobie to pytania jezeli bedziesz znal odpowiedz potem poszukaj sobie w swoim miescie popularne firmy co dostarczaj internetu i wio czym wiecej tym lepiej pamietaj ze upload tez sie liczy np jak grasz po sieci itp ja posiadam 5 mega(oczywiscie download) i chodzi w miare spoko a place tylko 52 zl to nie jest firma tylko stowarzyszenie i dzial tylko u mnie w miescie pzodro Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam neostrade płace 80zł miesięcznie za bardzo słabe łącze 1mb/s -.- Teraz Netia się reklamuje lecz nie wiem jak to działa 4mb/s w cenie 1mb/s ... Np. 1 rok płace 50zł a w następnym roku pewnie dowalą dużo żeby płacić ... Byłem w serwisie Neti to babka w ogóle nie miała pojęcia na ile lat jest te łącze -.- Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Sorry ale tutaj nie mówi się o takich stronach lepiej zamknij ten temat odrazu. Podrawiam Bo wcześniej autor pytał się o konta na stronach warezowo-torrentowych. Ale szybko zmienił nazwę tematu i treść posta Cytuj Link to post Share on other sites
apa3_wojownik 0 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wybierz UPC. dobre transfery, po sieci pograc mozna, 5 Mega ci wystarczy. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Wybierz UPC. dobre transfery, po sieci pograc mozna, 5 Mega ci wystarczy. Ojj uwierz mi że bardzo bym chciał mieć UPC. Tylko największym problemem jest to że w moim mieście nie ma UPC Cytuj Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja na twoim miejscu namówiłbym rodziców na pakiet 3 w 1 (Internet + TV + tel) - to wychodzi na prawdę tanio! Ja np. mam taki pakiet z Multimedii: http://www.multimedia.pl/pakiet Sam Internet (również dużo tańszy niż płacone przez ciebie 80zł): http://www.multimedia.pl/internet Generalnie na łącze nie narzekam - może dwa razy w miesiącu zdarzy się, że na kilka minut Internet nie działa, ale reszta bez zastrzeżeń. Mam tylko problem z używaniem Elite Proxy - znalazłem tylko jeden działający... Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Ja na twoim miejscu namówiłbym rodziców na pakiet 3 w 1 (Internet + TV + tel) - to wychodzi na prawdę tanio! Ja np. mam taki pakiet z Multimedii: http://www.multimedia.pl/pakiet Pakiet 3 nie wchodzi nawet w grę ;p Telewizje będzie "N" Dlatego nie wiem co z internetem Może i jest duży wybór ale także nie wiadomo co wziąść bo np: tu drogo, tam dobry net ale dziwnie chodzi ... itp I tu właśnie jest największy problem :help: Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam Netie 4MB na rok, płace 74zł (zeszłoroczna promocja) i jestem zadowolony. Prawdopodobnie przedłużę umowę na 16MB. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 13 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Mam Netie 4MB na rok, płace 74zł (zeszłoroczna promocja) i jestem zadowolony. Prawdopodobnie przedłużę umowę na 16MB. Rozłącza ci się nie raz internet ?? Cytuj Link to post Share on other sites
dante2kx 1095 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 w mojej mieścinie jak poszedłem do punktu neti pytać o zmiane z 1 na 4Mb, gościu tylko machnął ręką i powiedział"Panie daj pan spokój". Wciskał mi nawet że 2Mb jest nieosiągalne..na infolini netii to samo. Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Rozłącza ci się nie raz internet ??Nie. w mojej mieścinie jak poszedłem do punktu neti pytać o zmiane z 1 na 4Mb, gościu tylko machnął ręką i powiedział"Panie daj pan spokój". Wciskał mi nawet że 2Mb jest nieosiągalne..na infolini netii to samo.Wszystko zależy jakie masz łącza. W mojej sporej wsi jak widać nie ma problemów z łączami Netii (mam na linii Netii nie TP). Cytuj Link to post Share on other sites
piotrek02 0 Napisano 13 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 U mnie kumplowi co mieszka ode mnie okolo 200 m dalej po wyslaniu pisemka do tepsy z zapytaniem o przylaczenie do sieci napisali ze nie pozwala im na to obecna technologia to zadzwonil do nich i sie pyta: "ludzie w kosmosie nawet internet na stacjach badawczych maja a wy mi nie potraficie kabla pare metrow przeciegnac??" to sie babka rozlaczyla podobno:D a do netii jak poszedl to sie pytala czy jest studzienka tpsa gdzies w poblizu - powiedzial ze jakies 150 m - to mu powiedziala ze sie odezwa... to bylo jakies pol roku temu:D Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Najpierw pytasz się o strony warezowe ( ) A teraz o najlepszego dostawcę internetu, a nawet nie podałeś co masz do wyboru! Puki co u mnie masz "bana" na odpowiedzi z mojej strony, skoro nawet nie umiesz poprawnie założyć tematu. Cytuj Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Najpierw pytasz się o strony warezowe ( ) A teraz o najlepszego dostawcę internetu, a nawet nie podałeś co masz do wyboru! Puki co u mnie masz "bana" na odpowiedzi z mojej strony, skoro nawet nie umiesz poprawnie założyć tematu. 1.Jak byś chł*****ku nie zauważył to pytałem się o werezowe strony bo nie chcący założyłem ją na tej stronie. 2.Do twojej informacji kto nie umie założyć tematu to nie umie nie twój interes, nikt Ci nie każe pomagać ... 3.Nie ważne jaki jest dostawca po prostu chcę wiedzieć co jest najlepsze na rynku żeby z tego wybrać najlepszy net. 4.Nie przejmuję się tym że mam od Ciebie niby "bana" .... Cytuj Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 myślę że o warezy itp nas nie pytaj.. ale bierz netię tam nie masz problemów z pakietami zawsze są stałe... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts