Skocz do zawartości

Recommended Posts

a niby czemu nie ? :P)))

ile chcesz wydac kasy na miesiac na internet ? zadaj sobie to pytania jezeli bedziesz znal odpowiedz potem poszukaj sobie w swoim miescie popularne firmy co dostarczaj internetu i wio :P czym wiecej tym lepiej :) pamietaj ze upload tez sie liczy np jak grasz po sieci itp :)

ja posiadam 5 mega(oczywiscie download) i chodzi w miare spoko

a place tylko 52 zl :) to nie jest firma tylko stowarzyszenie i dzial tylko u mnie w miescie :) pzodro

Mam neostrade płace 80zł miesięcznie za bardzo słabe łącze 1mb/s -.-

Teraz Netia się reklamuje lecz nie wiem jak to działa 4mb/s w cenie 1mb/s ... Np. 1 rok płace 50zł a w następnym roku pewnie dowalą dużo żeby płacić ... Byłem w serwisie Neti to babka w ogóle nie miała pojęcia na ile lat jest te łącze -.-

Ja na twoim miejscu namówiłbym rodziców na pakiet 3 w 1 (Internet + TV + tel) - to wychodzi na prawdę tanio! Ja np. mam taki pakiet z Multimedii:

http://www.multimedia.pl/pakiet

Sam Internet (również dużo tańszy niż płacone przez ciebie 80zł):

http://www.multimedia.pl/internet

Generalnie na łącze nie narzekam - może dwa razy w miesiącu zdarzy się, że na kilka minut Internet nie działa, ale reszta bez zastrzeżeń. Mam tylko problem z używaniem Elite Proxy - znalazłem tylko jeden działający...

Ja na twoim miejscu namówiłbym rodziców na pakiet 3 w 1 (Internet + TV + tel) - to wychodzi na prawdę tanio! Ja np. mam taki pakiet z Multimedii:

http://www.multimedia.pl/pakiet

Pakiet 3 nie wchodzi nawet w grę ;p

Telewizje będzie "N"

Dlatego nie wiem co z internetem :) Może i jest duży wybór ale także nie wiadomo co wziąść bo np: tu drogo, tam dobry net ale dziwnie chodzi ... itp :)

I tu właśnie jest największy problem :)

:help:

Rozłącza ci się nie raz internet ??

Nie.

w mojej mieścinie jak poszedłem do punktu neti pytać o zmiane z 1 na 4Mb, gościu tylko machnął ręką i powiedział"Panie daj pan spokój". Wciskał mi nawet że 2Mb jest nieosiągalne..na infolini netii to samo.

Wszystko zależy jakie masz łącza. W mojej sporej wsi jak widać nie ma problemów z łączami Netii (mam na linii Netii nie TP).

U mnie kumplowi co mieszka ode mnie okolo 200 m dalej po wyslaniu pisemka do tepsy z zapytaniem o przylaczenie do sieci napisali ze nie pozwala im na to obecna technologia to zadzwonil do nich i sie pyta: "ludzie w kosmosie nawet internet na stacjach badawczych maja a wy mi nie potraficie kabla pare metrow przeciegnac??" to sie babka rozlaczyla podobno:D a do netii jak poszedl to sie pytala czy jest studzienka tpsa gdzies w poblizu - powiedzial ze jakies 150 m - to mu powiedziala ze sie odezwa... to bylo jakies pol roku temu:D

Najpierw pytasz się o strony warezowe ( :!::!: ) A teraz o najlepszego dostawcę internetu, a nawet nie podałeś co masz do wyboru! Puki co u mnie masz "bana" na odpowiedzi z mojej strony, skoro nawet nie umiesz poprawnie założyć tematu.

Najpierw pytasz się o strony warezowe ( :!::!: ) A teraz o najlepszego dostawcę internetu, a nawet nie podałeś co masz do wyboru! Puki co u mnie masz "bana" na odpowiedzi z mojej strony, skoro nawet nie umiesz poprawnie założyć tematu.

1.Jak byś chł*****ku nie zauważył to pytałem się o werezowe strony bo nie chcący założyłem ją na tej stronie.

2.Do twojej informacji kto nie umie założyć tematu to nie umie nie twój interes, nikt Ci nie każe pomagać ...

3.Nie ważne jaki jest dostawca po prostu chcę wiedzieć co jest najlepsze na rynku żeby z tego wybrać najlepszy net.

4.Nie przejmuję się tym że mam od Ciebie niby "bana" ....

:):):)