Ziomsonn 0 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Cześć. Mam pytanie do tych którzy jeszcze ogrywają Battlefielda 4 - opłaca się wracać ? Grałem we wakacje półtora roku temu i przestałem, z tego co wiem we wrześniu były wszystkie dlc za darmo, ale niestety nie skorzystałem z tej opcji... Zastanawiam się czy są jeszcze gracze na serwerach z podstawowej wersji gry. Od razu powiem, że nowy BF, który wyjdzie pod koniec października kompletnie mnie nie jara także raczej się nie skuszę, po prostu mapy, klimat itp w samej grze mi nie odpowiadają. Dzięki z góry za udzielone odpowiedzi. Link to post Share on other sites
tomkusi1 34 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Tak,w bf4 pelno serwerow i ludzi do gry natomiast bf 3 swieci pustkami..... Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 mozesz sobie wykupić dostep na origin za 15zł, i zobaczysz czy warto, wszystkie dlc w zestawie Link to post Share on other sites
Ziomsonn 0 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Tak,w bf4 pelno serwerow i ludzi do gry natomiast bf 3 swieci pustkami..... Dzięki wielkie za odpowiedź. mozesz sobie wykupić dostep na origin za 15zł, i zobaczysz czy warto, wszystkie dlc w zestawie Właśnie miałem się zapytać czy można kupić w jednym pakiecie wszystkie dlc i w jakiej są cenie - 15zł ? Tak tanio ? Link to post Share on other sites
LonyPancernaSarna 7 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 15 zl za 1 miesiac dlc i innych gier Link to post Share on other sites
Ziomsonn 0 Napisano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Października 2016 A jest możliwość kupna wszystkich DLC w jednej ' paczce ' ? Jeśli tak to ile kosztuję ? Link to post Share on other sites
dan-mark 426 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 W Origin Access masz BF4 Premium, czyli podstawka + wszystkie DLC. Origin Access to rodzaj abonamentu, kosztuje 15 zł miesięcznie. Jest w nim sporo gier: https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/origin-access/vault-games Link to post Share on other sites
grryf 1 Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Jak do bf4 kupisz premium to te premium daje Ci dostęp do wszystkich dodatków. Link to post Share on other sites
marchewski 2 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Jeśli miałeś fun grając w tę grę to się nie zastanawiaj i wracaj Latanie helikopterem albo jetem z joystickiem mistrz Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 20 Października 2016 Udostępnij Napisano 20 Października 2016 A nawet jeżeli nie chcesz "ryzykować" tych 15 zł to możesz za darmo testować przez 7 dni na originie Link to post Share on other sites
Recommended Posts