Skocz do zawartości

komputer fx8120+Asus 990

Recommended Posts

witam Sprzedam zestaw widoczny na zdjęciach w którego skład wchodzi:procesor amd fx 8120płyta Asus Sabertooth 990fxpamięć Kingston Hyper X 2x4GBzasilacz Seasonic SS500HTkarta dźwiękowa Audiotrak Prodigy HD2obudowa Thermaltake Obudowa jest dość ciężka, posiada 5 wentylatorów( 2 regulacje obrotów nie działają, jest ich 4). Jest troszkę przybrudzona i jakiś tam plastików może brakować( w końcu ma dobrych parę lat)Pozatym wszytko sprawne działa bez zarzutu od początku z OC 4GHz.W kompie brakuje dysku oraz grafiki (wyciągnąłem do nowego)cena jaką mnie interesuje to 1050 + KW , jeżeli masz jakieś pytania to pisz.Jeżeli nie sprzeda się w całości to rozbiorę na części.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/a7e91cb8434070109b25bdc0a7dfb87f.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161005/5d7c0d792f148d99ecdb38ca7da19fa1.jpg

obniżka ceny 900 + KW . Jeżeli znajdą się chętni na większość komponentów to sprzedam na części.Chłodzenie widoczne na fotce jest w zestawie, mam do niego gdzieś drugi wentylator.Początkowo chodził z gf 660 potem z gf 970.

Pamięci to 1600 cl 9 ddr3 1.65v

Możliwe allegro , możliwy odbiór osobisty ( Małopolska)

sprzedaje na częścimprocesor amd fx 8120 cena 280złpłyta Asus Sabertooth 990, jedna z lepszych płyt pod fx cena 300złzasilacz Seasonic SS500HT cena 100złpamięć Kingston Hyper X 2x4GB 1600MHz CL 9 cena 130złkarta dźwiękowa Audiotrak Prodygy HD2 cena 150zlchłodzenie (z dwoma wentylatorami) cena 80złobudowa?, nie mam pojęcia, może ktoś coś zaproponuje.Do cen należy doliczyć KW i/lub koszty allegro jak ktoś wybiera taką formę transakcji. Jeżeli ktoś weźmie kilka rzeczy możliwa negocjacja. Ewentualne pytania na PW.

• 2 tygodnie później...