maxxam97 24 Napisano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Września 2016 A coś innego w tym przedziale cenowym? Redmi Note 3? Może ta Lumia 930? Coraz bardziej zaczynam się do niej przekonywać. Ehh, boli mnie tylko ten windows phone, który podobno coraz bardziej sie pogarsza. Osobiście preferuje na kompie win 7, ale musiałem się niedawno przesiąść na win 8.1. W życiu nie używałem tego ekranu z kafelkami i coś czuję, że jednak ciężko będzie mi się do takowego przyzwyczaić... Cytuj Link to post Share on other sites
reteryty 1 Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 używałem Mi4 i mogę go polecić spokojnie. Cały dzień wytrzyma bateria. A przy mniejszym użytkowaniu 1,5 dnia. Cytuj Link to post Share on other sites
czy3 3 Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Xperia z3 compact Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
gramacz 33 Napisano 24 Września 2016 Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Kup sobie Doogee T6 Pro, ma mega baterię 6250mAh, 3GB RAM i Androida 6. A zdjęcia sam oceń http://gadzet.telchina.pl/recenzja-doogee-t6-pro-test-telefonu-pojemna-bateria/ Cytuj Link to post Share on other sites
maxxam97 24 Napisano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Września 2016 (edytowane) W sumie to w życiu nie słyszałem o tej firmie ani modelu. Mógłby ktoś jeszcze sie wypowiedzieć na ten temat? Ktokolwiek miał z nim jakąś styczność? @refresh A co gdybym zwiększył budżet przykładowo do 800 zł? Ale byłaby to już naprawdę górna granica. W tej cenie z tego co widziałem były na przykład używane Moto X Play. Warto? Albo "klasycznie" jakiegoś tańszego Xiaomi Redmi 3 PRO nawet tę wersję 2/16. Edytowane 30 Września 2016 przez maxxam97 Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 W tej cenie dobre aparaty mają tylko stare flagowce Samsunga... no i Nokie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
maxxam97 24 Napisano 6 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Października 2016 W sumie jak patrzyłem to to Moto X Play robiło całkiem przyjemne zdjęcia. Nie jestem profesjonalnym fotografem więc nie potrzebuję również takiego telefonu. Z resztą, żaden telefon pewnie nie zastąpi dobrej lustrzanki. Aparat ma być do robienia zdjęć notatkom plus czasem jak gdzieś wyjadę to zdjęcia ja+krajobraz czy coś takiego. Bardzo lubię góry więc... tak, żeby później dało się je bez wstydu komuś pokazać. Celowałem w 13 MPx. Mój brat ma taki w G2 i sobie baardzo chwali. Moto X Play ma ponad 20 więc pomyślałem, że może będzie jeszcze lepiej. Chociaż pewnie ilość megapikseli nie zawsze idzie w parze z jakością zdjęć. @refresh Dobra. Wybór padł na Mi4C. Jakoś może przeboleję tę baterię. Zobaczymy. Szukałem na olx ofert z odbiorem osobistym w moim mieście i znalazłem za 600 zł nowy Mi4C 2/16 oraz za 800 zł 3/32. Warto dopłacić do tej mocniejszej wersji? Sądzicie, że wystarczy ona na dłużej? Sądzę, że w tych 12 GB pamięci dla użytkownika bym się wyrobił, ale co z 1 GB więcej RAMu? Poczuję różnicę między 2/16, a 3/32? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts