Kierownik Szatni 4 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Witajcie posiadam dysk iOmega 2,5'500GB przenośny, nie wiem jakiej firmy jest sam dysk ale mogę go otworzyć jeżeli to istotne. Po podłączeniu przez USB oczywiście, W10 i W7 sugeruje format pokazuje 0kb dostępnego miejsca, pojemności, nie widzi żadnych plików. Na dysku mam dużo danych w tym zdjęć i filmików które gdy dysk podłączyłem spodziewając się cudu do TV Samsunga smarta ku mojemu zaskoczeniu wszystko działa, można oglądać, foty i filmiki? Czy ktoś wie co zrobić aby w Windowsie też działał normalnie, nawet tymczasowo by odzyskać dane, dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 zobacz czy pod ubuntu zadziała ( może być z liveCD ), jak zadziała, to skopiuj sobie gdzieś pliki, sformatuj dysk i przegraj spowrotem Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts