energylm 0 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Cześć,jakie słuchawki dokanałowe polecacie do 400zł ? Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez energylm Cytuj Link to post Share on other sites
maku1980 392 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 jakiekolwiek za 400 Może łaskawie napiszesz jaki rodzaj muzyki i gdzie będziesz użytkował owych słuchawek Nikt tu szklanej kuli nie posiada Cytuj Link to post Share on other sites
energylm 0 Napisano 22 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Słucham przeważnie rapu,muzyki elektrycznej oraz power metalu a użytkował będę poza domem(szkoła itd) Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez energylm Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 brainwavz m3! http://www.ceneo.pl/12410097#tab=click_scroll będę każdemu je polecał, grają lepiej niż musical fidelity eb33, Klipsch R6 czy ne-750m Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 To, że zagrały lepiej od wskazanych w sumie niewiele znaczy, bo słuchawek lepszych od wskazanych jest znacznie więcej. Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 fajnie widzę że zajmujesz się profesjonalnie trollowaniem innych użytkowników Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Nie wiem gdzie tu trol raczej stwierdzenie faktu. Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 moje stwierdzenie dotyczy każdego mojego postu, i niesamowicie szybkiej odpowiedzi ze strony FeX'a Autor pytania chciał się dowiedzieć co inni użytkownicy moga polecić. Nie sądzę żeby oczekiwał nic nie wnoszącej tezy FeXa... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 Rozumiem, że polecona przez Ciebie para chińskich słuchawek na pewno sprosta wymaganiom autora tematu, bo przecież dobrze wiesz czego oczekuje A odpisałem lakonicznie, bo nie miałem czasu na szukanie jakiś opcji. Cytuj Link to post Share on other sites
adam_anton 3 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 oj widzę kolega nie potrafi rozróżnić chińskich słuchawek od tych produkowanych w chinach postaram Ci się unaocznić różnice. Firma noname ma w poważaniu, opinię Klienta, testy jakości, wiarygodność danych, atesty, jakość surowców. Inaczej jest w świecie znanych producentów. W dobie Klienta, firmy nie mogą sobie pozwolić na zniszczenie opinii. No chyba że masz firmę której nikt nie zna, w chinach, hulaj dusza Tam nawet do obudowy dysku twardego możesz wrzucić pendrive i sprzedawać to jako " ultra szybki dysk" Niestety negatywne opinie o chińskich słuchawkach idą w eter. Ludzie piszą, że kupili wadliwe, a w odpowiedzi dostają "kupiłeś u chińczyka to czego się dziwisz" Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 22 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2016 (edytowane) Hmm, pomyślmy. Brainwavz produkuje w Chinach oraz ma siedzibę... no kurczę w Chinach. Masz rację ich słuchawki są tylko produkowane w Chinach I żebyśmy się zrozumieli, nie mam nic do BW, bo potrafią zrobić dobre słuchawki, jak chociażby HM5. Chciałbym żebyś zauważył, że tendencja się zmienia, a Chiny przestają być ogonem świata i przestają się kojarzyć z badziewnym wykonaniem, niską wydajnością, niską jakością produktu. Jest coraz więcej dobrze prosperujących firm, które potrafią przeznaczyć spore pieniądze na dopracowanie własnych produktów i to dobrych produktów. Nie można podchodzić do tego zero-jedynkowo, bo to do niczego nie prowadzi. Dla Twojej informacji kiedyś na tym poziomie rozwoju była Japonia, a dzisiaj jest na zupełnie innym poziomie. Uznane marki to Twoim zdaniem takie święte? No proszę Cię, chyba sam w to nie wierzysz Edytowane 22 Sierpnia 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts