Gość Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 no to mam nadzieje ze sklep sie tym zajmie, dosc ze u nich kupujesz to jeszcze masz na własna reke gwarancje realizować... Cytuj Link to post Share on other sites
nochal 0 Napisano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Osobiście miałem już przeboje z jednym zasilaczem OCZ. Sklep się na mnie wypiął, zasilacz do mnie wrócił z adnotacją że działa. Zasilacz ma objawy okresowe, napięcia stabilne, a raz w miesiącu komputer nie startuje. Meilowałem do OCZ na podstawie problemu orzekli że kwalifikuje się do wymiany. Najpierw zaproponowali mi wysyłkę do USA, jak napisałem że mieszkam w Europie to zmienili mi na Holandię. Dostałem link do wypełnienia RMA i sugestię żeby wysłać ubezpieczoną przesyłkę. Tu zaczęły się kłopoty, wysyłka kurierem to jakieś 400zł, poczty polskiej nie pytałem bo zasilacz jest stosunkowo ciężki, cena też by była wysoka. Ponieważ wysyłka okazuje się nieopłacalna, mój wniosek na przyszłość nigdy więcej OCZ. Gwarancję producenta można sobie wsadzić w ...., ponieważ nie ma możliwości jej wyegzekwowania. Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Ponieważ wysyłka okazuje się nieopłacalna, mój wniosek na przyszłość nigdy więcej OCZ. Gwarancję producenta można sobie wsadzić w ...., ponieważ nie ma możliwości jej wyegzekwowania. takie są warunki gwarancji w przypadku praktycznie każdego producenta Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts