HemaN 8 Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 Chciałbym stworzyć temat dotyczący trudności technicznych przy pisaniu bloga. Być może dla niektórych z Was moje pytania będą śmieszne, ale musicie pamiętać, że nie mam zielonego pojęcia o programowaniu. HTMLa liznąłem trochę przy okazji pisania minirecenzji kilka lat temu, a teraz walczę z obecnym językiem forum (php?). Aktualnie mam problem z pionowym wyrównaniem tekstu w komórkach tabeli. Jak wyrównać pionowo tekst w komórce? Cytuj Link to post Share on other sites
chrisplbw 407 Napisano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2016 (edytowane) HTML (pojedyncza komórka) <table><tr> <td align="XXX" valign="YYY"> </td></tr></table> XXX to: left, right, center YYY to: top, bottom, middle Edytowane 3 Sierpnia 2016 przez chrisplbw Cytuj Link to post Share on other sites
HemaN 8 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Dzięki za odpowiedź, ale HTML w blogach nie działa. Komendami BBcode mogę tylko wyśrodkować w poziomie, brak jest komend do wyrównania w pionie w komórce. Póki co dałem sobie z tym spokój. Teraz mam inny problem. Po publikacji wpisu na stronie blogów zauważyłem błąd. Włączyłem edycję i poprawiłem go, ale po zatwierdzeniu zmian wpis zniknął ze strony blogów. Z kim skontaktować się, by ponownie opublikował tekst? Na stronie blogów nie mogę znaleźć żadnego kontaktu do osoby z redakcji. Cytuj Link to post Share on other sites
14r33k 272 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 (edytowane) Wchodzisz we wpis i klikasz Zgłoś wpis na samym dole Edytowane 11 Sierpnia 2016 przez 14r33k Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts