wid3l3c 350 Napisano 27 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 (edytowane) Witam. Jak w temacie, kupię blok wodny pod wskazane karty - R9 280x / 7970 Możliwy mój odbiór osobisty w Warszawie +-20 km. W przypadku zainteresowania bardzo proszę o zdjęcia na PW lub w temacie posiadanego egzemplarza (najlepiej od góry - strony styku z PCB). Potrzebuję zastosować do niereferenta. aha, przy wysyłce preferowałbym allegro (pokryję ewentualne koszta po przedstawieniu podsumowania przez allegro) albo pobranie. Dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 27 Lipca 2016 przez wid3l3c Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek1994 0 Napisano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam, Mam do sprzedania blok wodny którego pan szuka, więcej informacji może pan znaleźć na Naszej aukcji: http://allegro.pl/aqua-computer-aquagratix-7970-i6392789885.html Co do samej ceny, jestem otwarty na propozycje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts