Wento 1825 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 @up Nie wiem skąd taka niepochlebna opinia na to Evo 850. W internecie ciężko znaleźć cos złego na temat tego SSD. Przykład spierdzielonego TLC można znaleźć w BX200. Dzień w dzień porównuje MX100 do Evo 850 o tych samych pojemnościach i złego słowa na ten dysk nie powiem. Co do reszty się zgodzę . Co do tematu się nie wypowiem, bo mi mowę odbiera jak widzę poziom intelektualny autora tematu . Link to post Share on other sites
Xarix 2265 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 poziom intelektualny autora tematu . Myślę , że to kwestia wieku autora. Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 20 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 udzielają uzasadnionych odpowiedzi na stawiane pytania. Uzasadnione lub nie to może być pytanie. Odpowiedź na nie powinna być uargumentowana. I nie, nie dostałeś żadnych twardych argumentów, które poparłyby wybór takiego, a nie innego sprzętu. "Rady" miały w większości formę "bierz X, a nie Y, bo tak i już". Działa i świeci się - więc wszystko jest cacy. Jeśli masz podobnych kolegów - im również poleć techlipton.pl Wszyscy już się chyba najedli, więc ten zamtuz zamykam. 5 Link to post Share on other sites
Recommended Posts