tusieq 1 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Cześć, skończyłem gimnazjum i idę teraz do liceum. Złożyłem w czerwcu podanie, jeszcze przed zakończeniem roku szkolnego. Lista uczniów przyjętych będzie wywieszona jutro rano, więc wszystko jest już przesądzone ale składając podanie nie dołożyłem jednego dokumentu. Moi rodzice są po rozwodzie a w podaniu trzeba było dołączyć dokument jeśli taka sytuacja zaszła. Czy przez to mogą mnie nie przyjąć? W końcu najbardziej liczą się wyniki w nauce. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Nie martw się. Jeśli cię przyjmą,a dowiesz się tego jutro,to wtedy pójdziesz,przeprosisz i doniesiesz konieczny dokument. Zawsze możesz się potem tłumaczyć emocjami. Głowa do góry... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
tusieq 1 Napisano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Nie martw się. Jeśli cię przyjmą,a dowiesz się tego jutro,to wtedy pójdziesz,przeprosisz i doniesiesz konieczny dokument. Zawsze możesz się potem tłumaczyć emocjami. Głowa do góry... Specjalnie tego dokumentu nie dołączyłem, bo nie miałem czego... Wyniki w nauce mam dobre i na swój profil się dostanę, chyba ze same geniusze tam idą. Cytuj Link to post Share on other sites
malina88 0 Napisano 21 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 myślę, że jak się dostaniesz to kwestia tylko doniesienia tego papierka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts