mICh@eL 335 Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 LOL... koleś właśnie pomalował amelinium Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 No jest pierwszym czlowiekiem ktoremu sie udalo amelinium pomalowac. No ale tego sie nie da pomalowac bo to amelinium. Wiec jak on to uczynil Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Jeśli jest ktoś na tym forum kogo można zbanować za sprzedawanie dobrze ubranych w słowa bredni to właśnie kolegę olimpijczyka. Chyba pierwsza osoba na tym forum która mnie realnie zagotowała. Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Najgorsze jest to, że on dalej "doradza" użytkownikom. Proponuje, aby go pilnować tzn. "temperować", w każdym temacie, ponieważ może być potem nieciekawie przez jego "genialne" porady. Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Najgorsze jest to, że on dalej "doradza" użytkownikom. Proponuje, aby go pilnować tzn. "temperować", w każdym temacie, ponieważ może być potem nieciekawie przez jego "genialne" porady. Troche ich jest i sie nie da wszystkiego poprawic, a ludzie bajki szybko lapia, kupuja a potem sie dziwia ze system nie wstaje, ale np jak wsadzi pentiuma i gtx 670 to jak.....A byli tacy co doradzali do starego procka takie karty pokroju gtx 570. Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ten zwyczajnie bredzi ale jedyne co może spowodować swoimi opiniami to że ktoś kupi 2600k zamiast 2500k. Bo i5 jest dupiate i ogranicza GTXa 570 jak wynika z jego testów. Natomiast i7 już absolutnie nie. Generalnie starałem się mu przetłumaczyć, zalinkowałem do kilku jasnych testów i nic to nie daje. Teraz koleś już prowadzi konwersację sam na sam z zainteresowanym i doradza dalej... Mnie ręce opadły. Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A możecie zapodać linka do tego tematu w którym mówi, ze i5 2500K ogranicza GTX 570 :co: Po prostu chcę sobie humor poprawić Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Troche ich jest i sie nie da wszystkiego poprawic, a ludzie bajki szybko lapia, kupuja a potem sie dziwia ze system nie wstaje, ale np jak wsadzi pentiuma i gtx 670 to jak.....A byli tacy co doradzali do starego procka takie karty pokroju gtx 570. Od tej pory go kontrolować tzn. jak ktoś przyuważy, że udziela jakiś "porad" to pisać w tym temacie. Poprawiać już nie ma sensu, ponieważ użytkownicy którym coś polecił i tak już pewnie zakupili. @darktraz http://forum.benchmark.pl/topic/51835-komputer-do-5000zl/ Edytowane 5 Lipca 2012 przez blacklizard Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A i5 2500K ograniczy GTX570 tak kokosnh z ciekawości pytam hehe, nie robiłem takich testów jak mi mówiliście jeszcze. Na ustawieniach maksymalnych ( czyli takich na jakich zawsze gram ) ogranicza... jak wyłączyć AA teslację i inne bajery, walnąć niskie tekstury i rozdzielczość to by pewnie nie ograniczał... , baa pewnie pentium d też sobie nieźle z takim testem poradzi... aż sobie chyba teraz zrobię te testy, bo mam chwilę czasu. na jakich ustawianiach mam je zrobić, powyłączać wszystko z czego normalnie korzystam podczas grania to wiem, ale coś jeszcze ? Geniusz Kufa Black mi zabrał wpis geniusza Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Że też świat rodzi takich imbecyli Cytuj Link to post Share on other sites
Gość JackHammer Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Dla mnie to geniusze w swojej kategorii, w końcu ten znafffca był już na paraolimpiadzie z informatyki Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A to ten olimpijczyk %-) Tutaj nówka funkiel, aż spadłem z krzesła %-) Przewieś samochodem kompa po dziurach mi pomaga albo psuje ramy, grafikę. Skoro Toruń, to polecam kostkę brukową na Bydgowskim ew. Drogę na Nieszawkę, ale wtedy dobrze ułóż kompa, bo ci po całym samochodzie będzie latał, bo jak wstrząsa dostanie to nie wiadomo czy śrubka na grafice wytrzyma. Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) Geniusz Kufa Black mi zabrał wpis geniusza Sorry, Jack nie chciałem, ale tak jakoś wyszło. Wybaczysz mi? Edytowane 5 Lipca 2012 przez blacklizard Cytuj Link to post Share on other sites
Gość TheRedGuy Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 A to ten olimpijczyk %-) Tutaj nówka funkiel, aż spadłem z krzesła %-) Talent kompa na wycieczki zabiera, moze romantyczna kolacja przy swiecach pomoze na badsectory Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 http://screenshooter.net/data/uploads/cq/jm/goqw.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Ja pierdol.....sory za slownictwo, ale inaczej się tego nie da opisać.No zęby tak polszczyzna zajechać to juz jest dno:) Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 (edytowane) .No zęby tak polszczyzna zajechać to juz jest dno:) Mów za siebie :P Jakie zęby ja się pytam Edytowane 5 Lipca 2012 przez darkatraz Cytuj Link to post Share on other sites
Gość DANNY__79 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ale jaja -- dawno mnie tak przepona nie rwała jak po tych kilkunastu postach nade mną Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Mów za siebie :P Jakie zęby ja się pytam Błąd-Żeby-Lepiej? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość darkatraz Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 ale jaja -- dawno mnie tak przepona nie rwała jak po tych kilkunastu postach nade mną Takie rzeczy tylko na benchmark.pl %-) Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 5 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Oraz nie jestem pewien czy moja plyta nie jest nie zgodna z asrock p67 pro 3 Cytuj Link to post Share on other sites
Biafra 16739 Napisano 6 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 (edytowane) Lordonos : (06 lipiec 2012 - 18:42)a po co na ramie radiator?? Lordonos : (06 lipiec 2012 - 18:42)ram się nie grzeje a skoro się grzeje to musi być lipny Lordonos : (06 lipiec 2012 - 18:42)wiec nie ma sensu płacic za nazwę Lordonos : (06 lipiec 2012 - 18:43)u mnie na osiedlu kingston 4GB kosztuje 90zł Lordonos : (06 lipiec 2012 - 18:42) ale nic nie mówie kupujcie dalej najlepsze marki a oni niech was dymaja dalej Edytowane 6 Lipca 2012 przez Biafra1987 Cytuj Link to post Share on other sites
blacklizard 188 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 @ up nikt oprócz samego autora tematu nie wspomniał nawet o IB, każdy polecał mu SB, więc po co mówisz mu o pci-e 3.0 na asrocku ? Cytuj Link to post Share on other sites
Kubuś_73 320 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 http://screenshooter.net/data/uploads/zv/hm/bqtl.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
06radcho 1495 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 To nie jest ten Ave co kiedys byl on chyba kiedys mial bana, czy sie myle.... Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts