vicodin 479 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Chcesz zaznać ciszy wypnij DVD-ROM. Zasilanie. Powoduje wibracje silniczek nawet jak nie używasz. No chyba że jest Ci potrzebny na codzień. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
NewSky 1872 Napisano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Ja tam potwierdzam:P Odłączenie komputera od źródła zasilania znacząco poprawia jego głośność Pokuszę się nawet o stwierdzenie, że żadne custom-watercooling się nie umywa 2 Cytuj Link to post Share on other sites
radioland 504 Napisano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 1.5 roku temu kupiłem monitor 21.5 cali full hd i ciągle męczą mnie oczy od patrzenia na zakładki i nazwy stron u góry czy da się coś zrobić z tymi paskami kart? zakładki już usunąłem ??? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dawno nie widziałem takiego wysypu bredni w ciągu jednego dnia, jak dzisiaj na SB. Mi tam się wydawało, że dzieci najczęściej gwałcą pedofile, podobnie jak pożary najczęściej gaszone są przez strażaków. Sam papież Franciszek przyznał, że według jego wiedzy 2% księży to pedofile. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/papiez-franciszek-problem-pedofilii-dotyczy-2-proc-duchownych,449252.html W żadnej innej grupie zawodowej odsetek ten, według wiarygodnych badań, nigdy nie przekroczył 0,5%. Cytuj Link to post Share on other sites
mabrothrax 5730 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Od jakiegoś czasu czytam, co ten człowiek pisze, i czasem się zastanawiam z jakiej jaskini wypełzł. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 No tak a 100% pedofilów to ludzie, więc ludzie to pedofile. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz żadnego pojęcia. Pedofilia to zaburzenie, które dana osoba odkrywa u siebie +/- w tym samym czasie, kiedy inni odkrywają swoją orientację (bi/homo/hetero). Pedofili nie dzieli się na homo i hetero. Pedofil to pedofil i najczęściej płeć ofiary nie robi mu absolutnie żadnej różnicy. Statystyki dotyczące płci ofiar wypadają mniej więcej pół na pół. Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wśród homoseksualistów odsetek pedofilów jest większy niż wśród heteroseksualistów. O to mi chodziło. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie ma czegoś takiego jak odsetek pedofilów wśród przedstawicieli poszczególnych orientacji. Używanie takiego pojęcia to skrajna manipulacja i dowód na kosmiczną wręcz ignorancję. Nie ma hetero lub homoseksualnych pedofili. Płeć dziecka nie ma znaczenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jakim cudem, skoro heteroseksualistów jest nieporównywalnie więcej? Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nowaj, jest na ten temat wiele publikacji naukowych, więc nie mów, że nie ma czegoś takiego. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Nie, nie ma. Co najwyżej pseudo-naukowe banialuki, pisane przez ludzi, którzy obok twierdzą, że orientacja to kwestia wyboru, a homoseksualizm powinno się leczyć. Z nauką nie ma to nic wspólnego. Dorosły człowiek odczuwa pociąg seksualny do swojej, przeciwnej lub do obu płci. Pedofil odczuwa pociąg seksualny do dzieci, bez względu na płeć. Gdybyś choć raz w życiu miał w rękach jakikolwiek wiarygodny artykuł na ten temat to byś to wiedział, powtarzam więc po raz kolejny - nie wypowiadaj się na tematy, o których nie masz bladego pojęcia, bo jedyne co robisz, to powtarzanie zasłyszanych bredni. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A tak zapytam tylko, pedofilów powinno się leczyć czy nie? Czy zaraz napiszesz, że to kolejna orientacja seksualna? Cytuj Link to post Share on other sites
chudy131080 14114 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 A da się wyleczyć pedofilię? Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Są ludzie, którzy wyleczyli się z homoseksualizmu, ba są nawet takie poradnie, które ten problem poruszają. Dla pedofila jest tylko jeden lek, 9mm w łeb. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Czy ty w ogóle czytasz to, co ktoś pisze, czy po prostu wklejasz gotowe cytaty z Frondy lub innej Niedzieli ? Pedofilia to zaburzenie, o czym wspomniałem już dwukrotnie, więc gdybyś czytał wcześniejsze wypowiedzi, to nie napisałbyś poprzedniego posta. Ponieważ rozmowa z ignorantem to jedno, ale rozmowa z ignorantem, który dodatkowo nie zwraca uwagi na cudze wypowiedzi to już dla mnie za dużo. Są ludzie, którzy wyleczyli się z homoseksualizmu Nie, nie ma. To brednie i oszustwa nawiedzonych idiotów, głoszone dla zbijania kasy. Guru amerykańskiego "leczenia z homoseksualizmu" nie tak dawno przyznał się do konfabulacji, oszustw i zastraszania. A da się wyleczyć pedofilię? Nie. To tak, jak z alkoholikiem. Można "wyłączyć" pociąg do dzieci - farmakologicznie, i/lub za pomocą regularnej i długotrwałej psychoterapii. Potrzebna jest jednak wola i chęć ze strony delikwenta. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Homoseksualizm też jest zaburzeniem, tyle,że nieszkodliwym, bo nikogo homosie nie krzywdzą. Dlatego dla pedofila kulka w łeb za krzywdzenie bezbronnych. Edytowane 22 Czerwca 2015 przez mejor Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Homoseksualizm też jest zaburzeniem Leworęczność to zaś znak, że dziecko prawdopodobnie jest opętane, lekarstwem na grypę jest kilkuminutowy pobyt w piecu, a siódmy syn siódmego syna zawsze będzie wampirem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Myślę jednak, że: farmakologicznie, i/lub za pomocą regularnej i długotrwałej psychoterapii. To chyba trochę lepszy pomysł. @Mejor 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Czym więc jest homoseksualizm? Normą jest heteroseksualizm, praw natury nie da się oszukać. Homoseksualizm jest zaburzeniem ale nieszkodliwym dla otoczenia. EOT. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 praw natury nie da się oszukać Pewnie dlatego homoseksualizm występuje u setek gatunków zwierząt. Jak wyleczysz lwa-geja z homoseksualizmu masz u mnie 980Ti. Od Szwedów przy okazji dostaniesz Nobla. 7 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wiem do czego zmierzasz, mimo tego, że geje się nie rozmnażają to ich odsetek jest ciągle na podobnym poziomie. Jednakże dalej jest to zaburzenie, odstępstwo od normy. Cytuj Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jeśli tak bardzo lubisz normy, szczególnie te, dotyczące ludzi, to urodziłeś się o 100 lat za późno. Na całe szczęście dla ludzkości, pokolenie moich dziadków, pokonało pana, który egzekwowanie swoich norm uskuteczniał przez kilka lat w całej Europie. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Karol1701 2379 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jakim cudem, skoro heteroseksualistów jest nieporównywalnie więcej? Załóżmy, że wśród homoseksualistów 5% to pedofile, a wśród hetero 3%. 5>3. Ciekaw jestem źródła tych ciekawych informacji, już pomijając błędy wynikające z nieprawidłowej definicji, o których mówił Nowaj. Zaczyna mnie to drażnić, że coraz więcej ludzi przywołuje jakieś idiotyczne portale jako źródła swojej wiedzy, zamiast wysilić się i przejrzeć choćby strony GUSu, czy Eurostatu (już nawet nie mówię o rzetelnych pracach naukowych...). To taki komentarz nienawiązujący do liczby pedofilów wśród homo a hetero. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
mejor 2848 Napisano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Tylko, że te normy obowiązywały przez tysiące lat, w ciągu ostatnich stu lat nasza cywilizacja się posypała doszczętnie co widać na każdym kroku. No jak GUS robi spis pedofilów to spoko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts