Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

Tak, uważam, że wobec prawa (czyli zasad) wszyscy powinni być równi, jeśli uważasz inaczej to musisz być niesamowicie głupi.

A więc jedno i drugie, a w dodatku musisz być w wieku szkolnym, bo dorośli ludzie zdają sobie sprawę, że w żadnej dziedzinie życia nie ma egalitaryzmu. Pracownicy służby zdrowia są inaczej traktowani, gdy sami wylądują w szpitalu, policjant złapany przez kolegów po fachu za przekroczenie prędkości mandatu raczej nie dostanie itd. itp.

Może się to komuś podobać lub nie, ale dla ludzi dorosłych są to kwestie oczywiste - takie jest życie.

Co wolno wojewodzie... 

jeśli uważasz inaczej

Oczywiście, że tak.

Dlaczego z taką samą surowością mam traktować osobę która jest tu od kilku lat, zrobiła/robi sporo dobrego, jest znana w pozytywnym tego słowa znaczeniu i nagle ja poniosło, coś się "wymskło" i taką, która ledwie się pojawiła a zaczęła robić syf i rzucac mięsem na prawo i lewo.

Mówi o tym punkt regulaminu, do przestrzegania któego się zobowiązałeś.

Cytuję:

• 6. Moderatorzy zastrzegają sobie prawo do odmiennego traktowania dwóch różnych przypadków łamania Regulaminu z uwagi na reputację użytkowników, rozróżnienie działania przypadkowego i celowego lub niedawne wydarzenia na Forum.

@Nowaj: No fakt, tak jest to tak musi być, super podejście. Oby ci kiedyś pijany poseł córki na przejściu nie przejechał, bo też ci powie że w życiu są równi i równiejsi, a "co wolno wojewodzie...".

Edytowane przez yadovid

W ciągu ostatniego roku pojawiło się całkiem sporo randomów z ulicy, którzy ni z gruszki, ni z pietruszki zaczynali lamentować na faszyzm, układy, warny za nic, wzajemną adorację itp. 

W 9 przypadkach na 10 były to kolejne multi Lexuska.

Zasilacz - może być powodem do dumy jak i wstydu ale w tym przypadku to nie nasza sprawa.

Zasilacz-500W[(zaznaczyam, że jest nie oryginalny)ps. to moja sprawa]

I szczerze co czuje...

Czyli płytę też trzyba wymieniać? Ja je**e, zaraz zapadne w deprechę.
Edytowane przez Funkie