Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

podaj konto to ci wpłacimy po 1zł i kup tą performe sobie.

Złota myśl jak nic :)

Kolesiowi brakowało 20zł to zalmana performy to zaproponowałem żeby podał konto, 20 osób przeleje mu 1zł i chłopak spełni swoje marzenie. Dla kogoś 1zł dla niego tyle radości. Co to tutaj robi Igoruss?!

Ale Raku44, z jakim celem?

Pytanie brzmiało:"Witam mam dylemat jaką kartę graficzną zakupić do 250 zł". Twoja rada dotycząca rozbudowy sprzętu jest słuszna, Ale nie o to było pytanie :D

Z chęcią zobaczyłbym porównanie wydajności 4670 na Sempronie z 8600 na A64X2 4200+. Obstawiam, że różnicy wielkiej by nie było (oczywiście z przewagą mojej propozycji ;-) ).

:P

Poradnik

to nie z bmk, ale też dobre:

"Aut dla Chelsea, trzeba się przyzwyczaić do zmiany boisk"

Relacja live Liverpool- Chelsea, cytat po rozpoczęciu 2 połowy.

EDIT: potem jeszcze coś takiego:

"Carlo za linią boiska, ręce kieszeni, ale instruuje oralnie piłkarzy"

Crysis nie działa?

Witam zainstalowalem win 7 64Bit wczesniej mialem xp Sp2 gra chodzila płynnie przeinstalowalem ze wzgledu na directxa 10 bo ak wiem xp nie oblsuguje 10.Przeisntalowalem gre i znowu to samo,zero reakci nie uruchamia sie.Czym to moze byc spowodowane?

Config:

AMD Phenom 2 4x3,0ghz

4gb Ram

Radeon hd4770 512 ddr5

Win7 x64

Od razu mi się skojarzyło ;);)

http://img293.imageshack.us/img293/742/ssssdj.jpg

Nie z tego forum, ale z komorkomania.pl

"Czy można zabrać iPhone’a do F16?

Zapewne Apple nigdy nie zastanawiało się nad tym, czy ich ukochane urządzenie można zabrać na pokład myśliwca F16. Okazuje się jednak, że znalazł się pilot który zabrał swojego iPhone’a na małą przejażdżkę. Jesteście ciekawi, jak urządzenie zniosło przeciążenie o wartości 9G? "

"to już jest technologia 9G? A jak kaszle to mam HSDPA?;p"

Teraz kolejna sprawa jaka mnie irytuje, wszystkie testy powyżej były prowadzone na PhenomII x2 555 (3,4GHz), bo jak odblokowuje procesor na stabilne 4 rdzenie (2,0V) to albo gra mi się zawiesza i wychodzi z niej, albo się bardziej przycina niż na 2 rdzeniach O co może chodzić? Procek przy tym napięciu był testowany w OCCT i nie było błędów (?

Intel i nV Pany, AMD śmierdzi.

Święty cytat i niech wam się zapamięta. AMD śmierdzi na maxa. W dniu premiery HD 5870 900zł, potem już "tylko 1500". AMD own3d, a jak ich intel z rynku CPU zmiecie to się będę śmiał.