fenrek 0 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Doradzicie co kupić? Budżet 500 zł: niezawodna niepsująca się ( poprzednia wytrzymała zaledwie 3 lata) no i w jakimkolwiek kolorze byle nie w białym Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Co do dwóch pierwszych warunków,to chciałem cię poinformować,że jeszcze się takie nie urodziły. Ja mam jakąś tanią z Biedronki i pracuje już 5 lat. Myślę,że dlatego tak długo bo bardzo rzadko używana... Cytuj Link to post Share on other sites
kamil6767 0 Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Proponuję coś od Candy. Mam ich mikrofale już od 8 lat i się nie psuje. Poza tym Candy ma dobry serwis w Polsce tak wiec w razie jakby coś jednak się popsuło to nie ma zwykle problemu z oddaniem do naprawy i ze znalezieniem części. Musisz się jednak liczyć z tym,żę mikrofale to zawodne urządzenia i bez znaczenia jaką firmę wybierzesz to może Ci się popsuć. A i warto jest wybrac model z grillem bo funkcja się przydaje. Cytuj Link to post Share on other sites
kml700 92 Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Od paru lat posiadam dokładnie ten model ZELMER ZMW3100X. Wszystko działa,zero problemów aż zdziwiłem się że tak długo je produkują. Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Czy to z biedry czy lidla czy tesko czy też bardziej firmowe. To tak naprawdę płaci się za znaczek i wygląd. W 90% mikrofal najważniejsze elementy tj elektronika, magnetron i transformator robi jeden producent. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Berlinek 41 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Mam trochę inne doświadczenia. Moim zdaniem mikrofalówki się różnią . Oczywiście nikt tutaj nie każe kupować mikrofali za kilka tysięcy ale jednak jestem zdania,że jakaś dobra firmowa mikrofala będzie lepsza niż tani chiński sprzet za 100 zł ( już taka raz miałem i szybko się popsuła, potem były problemy z naprawdą, ostatecznie i tak musiałem sobie kupić nową). Teraz mam mikrofalę Candy. Nawet nie wiem jaki model ale jest to prosta mikrofala w kolorze srebrnym. Ważne ,że się nie psuje, jest dobrze wykonana oraz ma sporo programów. Jedzenie również grzeje równomiernie. Cytuj Link to post Share on other sites
radam5 215 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Naprawiam taki sprzęt codziennie. Uwierz, że większość mikrofal za 150zl i za 500 różnią się tylko wyglądem zewnętrznym i naklejką producenta. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
cza12ster 104 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Kup Panasonica z Inventerem, są nie do zabicia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts