leviathon 2 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Cześć, Poszukuje jakiegoś w miarę dobrego sprzętu dla swojej dziewczyny. Będzie używany głównie do pracy, czyli pakiet MSOffice będzie potrzebny. Oprócz tego przeglądanie internetu, przechowywanie danych i czasami gra w CSa. Budżet to 2000 zł. Najbardziej zależy mi na tym żeby się nie zacinał i nie przegrzewał. Dzięki za pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
kojot321 42 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Może czerwcowy ranking pomoże w decyzji? Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 7 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 Właśnie przeglądałem ten ranking i nawet zainteresowało mnie parę pozycji. Jedyne co mnie powstrzymuje to waga tych urządzeń. Wolałbym coś lżejszego. Masz może propozycje z równie dobrymi parametrami, ale nieco lżejsze? Znalazłem taki model. http://www.oleole.pl/laptopy-i-netbooki/lenovo-ideapad-300-i3-6100u-4gb-500gb-w10-srebrny.bhtml#opis Myślicie, że się nada? Cytuj Link to post Share on other sites
Sornoq 1 Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 (edytowane) Jeżeli nie zależy Ci żeby laptop był nówką sztuką zapraszam do działu sprzedam i odszukaj mojego posta "[sPRZEDAM] Laptop Dell Inspiron 15R 5521 i7 2.0GHz(3.1 Turbo) 6GB 1TB" tego laptopa używałem głównie do grania w csa [stałe 200fps] ale tytuły jak GTA 5 bez najmiejszego problemu odpadałem na średnich detalach. . Spojrzałem na specyfikacje tego twojego wynalazku i jako zaprawiony w boju gracz [3000h w cs go] uważam że ten lapek kompletnie nie nadaje się do grania zintegrowana grafika possysa strasznie, procek kuleje, rozdziałka to samo ale zrobisz jak uważasz . Pozdrawiam Edit : A co do twoich potrzeb mój inspiron nawet nie zajęknie. Edytowane 7 Lipca 2016 przez Sornoq Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 8 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Ok, dzięki za odpowiedź. Przemyślę sobie sprawę i jak coś odezwę się na podany nr telefonu Cytuj Link to post Share on other sites
Sornoq 1 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 pewnie ,że tak laptopa kupiłem 05.06.2013r za +5000 zł. Przez okres pierwszych 6 miesięcy był używany bardzo sporadycznie, potem przez jakiś rok używałem go do grania w lola i csa w 2015 przesiadłem się na stacjonarke i od tej pory używałem go może 10 razy. Jak chcesz bardziej szczegółowe info zadzwoń. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts