Realistico 281 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Witam oglądając dzisiaj mecz Hiszpania - Włochy usłyszałem bardzo fajny bit, niestety nie udało mi się wychaczyc słów, na 90% była puszczana po strzelonych bramkach i chyba kilka razy w trakcie meczu. Jeżeli jeszcze raz ją usłyszę to spróbuję zapamiętać słowa. Wiem że to mało informacji ale być może znajdzie się ktoś to wie o co mi chodzi. Wydaje mi się też że ten kawałek jest często puszczany po wygranych itp @edit Chwile po napisaniu tematu bit skojarzył mi się z traileren bf1 i w sumie nie wiem czy to to samo ale można zamknąć Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Realistico Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17830 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 To nie to czasem? Cytuj Link to post Share on other sites
KaaF86 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 The white Stripes - Seven Nation Army - tzw Goal song na Euro 2012 i 2016 Cytuj Link to post Share on other sites
Realistico 281 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Tak jak napisałem - muzyka z trailera BF1 czyli to co kolega KaaF86 podesłał. Dziękuję za odpowiedzi, jak będę na PC dam "lajki" Jeszcze jak ktoś mi powie do jakiego gatunku muzycznego to się "kwalifikuje" to będę wdzięczny Cytuj Link to post Share on other sites
zine5 175 Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts