Misiex11 1 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mam nadzieje ze wybrałem odpowiedni dział . Dziś zauwazyłem jak dla mnie nowy sposób dosawy . Mianowicie . Moge wybrać opcje paczomat ale co najciekawsze sposób zapłaty jest za pobraniem . Jak odbywa sie odebranie tej paczki oraz zapłata ? Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 (edytowane) podchodzisz do paczkomatu, przykladasz karte kredytowa i odbierasz paczke, tak to wyglada, dodam jeszcze ze wysyłka za posrednictwem paczkomatu nie nalezy do najtanszych Edytowane 16 Czerwca 2016 przez stalkerpl Cytuj Link to post Share on other sites
Misiex11 1 Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Ale jak bym płacił to gotówka w paczkomacie i zbytnio tego nie rozumiem , jak Cytuj Link to post Share on other sites
drVanSteiner 12596 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Mozesz płacić: - kartą w paczkomacie, - przelewem przed odebraniem paczki, - gotówką w oddziale InPost. Tu masz wszystko opisane http://blog.inpost.pl/2015/08/jak-zapace-za-pobraniowa-paczke.html?m=1 Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 nie nalezy do najtanszych jest jedną z tańszych, a w wielu przypadkach nawet najtańsza, jeżeli płacisz z góry Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 dodam jeszcze ze wysyłka za posrednictwem paczkomatu nie nalezy do najtanszych WAT ? to jedne z najtańszych sposobów dostaw z jakich ostatnio CODZIENNIE korzystam Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 16 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2016 Dokladnie. W dodatku wygodnie (chyba, ze zyjesz dobrze z kazdym z kurierow, z kazdej firmy, tak jak ja, zawodowo codziennie nadaje i odbieram paczki). Dlatego prywatnie w sumie nie robi mi to roznicy, ale tak czy siak, paczkomaty InPostu sa akualnie najtanszym sposobem na odbior paczek. Cytuj Link to post Share on other sites
centrifugal 0 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 Jak taką paczkę nadać paczkomatem? Są gdzieś jakieś punkty nadawcze czy wysyła się ją podobnie jak odbiera? Cytuj Link to post Share on other sites
bialyboski 5351 Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 https://twoj.inpost.pl/pl/centrum-pomocy/jak-nadac-paczke-paczkomatowa-bezposrednio-w-maszynie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts