lukaaszek25 0 Napisano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Mam mały problem. Zawsze podczas uruchamiania systemu wyskakuje mi na pulpicie taki błąd. W jaki sposób pozbyć się tego komunikatu podczas uruchamiania systemu? Mam IE w najnowszej wersji a system to Vista Home Premium 32bit. http://img193.imageshack.us/img193/2200/errornla.png Cytuj Link to post Share on other sites
Matuzalem 0 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Co z oczu to z serca - w opcjach IE zaznacz "wyłącz debugowanie skryptu". Cytuj Link to post Share on other sites
lukaaszek25 0 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Hej Ta opcja domyślnie jest na "wyłącz". Odznaczałem/zaznaczałem niestety nic nie pomogło W ogóle nie wiem dlaczego to wyskakuje. Nigdy nie byłem na tej stronce. http://img190.imageshack.us/img190/6740/opcje.png Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Mi tez to wyskakiwal ten komunikat jak mialem IE ale po zmianie na mozille fire fox problem zniknal jeszcze pamietam jak przeinstalowalem sobie nowe GG to przed logowaniem mi sie to pokazywalo, ale ostatnio po update na nowsza wersje problem rowniez zniknal wiec radze Tobie zmienic przegladarke na Fire Fox'a lub jak to woli na Google Chrome Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
procek 2 Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Taki komunikat mogą powodować reklamy we flashu w komunikatorach. Cytuj Link to post Share on other sites
lukaaszek25 0 Napisano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Sebool_uk ale ja ma też zainstalowanego firefoxa, opere i google chrome procek to jest możliwe, w zasadzie w niczym nie przeszkadza mi ten komunikat, ale denerwuje mnie to jak system mi wstaje i mam jakieś errory na pulpicie Cytuj Link to post Share on other sites
lukaaszek25 0 Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu? :oops: Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts