nowyelement 1 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Witam,pilnie poszukuję w rozsądnej, uczciwej cenie używanej płyty głównej mATX LGA1155 (format iTX oraz ATX też akceptowalny). Może być to nawet chipset H61 lub B75, P67. Ważne by płyta była w 100% sprawna i miała wyjścia DVI oraz D-sub lub D-Sub plus HDMI. Wszystkimi trzema też nie pogardzę http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/wink.gifPłyta będzie pracowała w komputerze do internetu i oglądania filmów więc funkcje graficzne przejmie procesor - nie będzie karty graficznej. Jeżeli cena będzie uczciwa i płyta spełni powyższe skromne wymogi - kupuje od ręki - od razu wysyłam przelew lub odbieram osobiście w Warszawie.Pozdrawiam,Marcintel. 508-862-275mail: nowyelement@gmail.com Cytuj Link to post Share on other sites
gotowiec27 8 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Ja mam MSI B75A-G43 w świetnym stanie. Co do ceny to chętnie się dogadam. Jeśli jesteś zainteresowany to daj znać. Cytuj Link to post Share on other sites
Seba 1 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Z77a-g43 jak coś pisz pw co do ceny to się dogadamy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts