Yolopc 0 Napisano 5 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Witam, Poszukuje tabletu z windowsem na studia, do robienia notatek, ewentualnie czasem do pogrania w coś starszego. Zależy mi głównie na tym, żeby była wygodna klawiatura i żeby całość była względnie lekka. (max 1,5kg z klawiaturą). Jeśli chodzi o budżet, to fajnie by było się zmieścić do 1000 zł ale jeśli faktycznie będzie warto, to mogę dopłacić z 500-700 zł. Jeszcze druga kwestia. Jest jakiś tablet do 2000 zł, który by uciągnął CS:GO na minimalnych ustawieniach w stałych 30fps+? Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
full_control 1 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Troszkę nie rozumiem że chcesz takie pieniądze ładować w tablet i łudzisz się że popykasz na nim w gry typowo pc'towe . Nie lepiej kupić lapka najwyżej z mniejszą matrycą niż te standardowe 15,6 cali? W CSa nie ma sensu grać na tych 30fps , 60 to już jest min ale wtedy jest grywalny . Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Po pierwsze, dobry, niewielki lapek za 700 zł nie istnieje (nawet używany). Dobra, wróć, taki do CSa powinien się znaleźć. Jednak tablet ma swoje plusy i wbrew pozorom jest w stanie uciągnąć Heroes 3, C&C generals, red alertfallouta 3 i parę innych gier typowo pod PC. Oczywiście inna kwestia to sterowanie. Tablet na CS Go, to w zasadzie jest możliwe i to bez większych problemów: Dell Venue 11 w wersji z i3, albo i5 (i3 starczy, ale trudno chyba dostać). Jest jeszcze wersja z core M5Y, ale ona moze być droga. Asus T300FA Co do pierwszej opcji, to dowolna, sprawdzona firma z 2 gb ramu. Bebechy wszystkie mają w zasadzie te same. Sam mam Toshibe Encore WT8A i jest całkiem przyjemna. Cytuj Link to post Share on other sites
Yolopc 0 Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Drugie pytanie, czyli o CS:GO było raczej z ciekawości głównie chodzi mi o taki tablet, który będzie miał faktycznie dobrą klawiaturę, będzie długo działał. Jak przy okazji uda się włączyć jakąś starą grę to tylko lepiej ale nie jest to wymóg konieczny. Cytuj Link to post Share on other sites
MariuszB35PL 617 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Kiano intelect x1 hybryda 2w1 z 2 gb ram proc 4 redzenie up 1.84Ghz ceny koło 750 zeta, 10,1 " mam ten tablet i daje radę, do tego by obejrzeć film, internetu i jakieś starsze gry, ja pykam na nim w Kings bounty i herosow 5, chód tam jeszcze testowałem ale nie pamiętam z gierek. Fi grania mam Pc. Klawiatura wygodna i robi za stację dokująca , fajnie przemyślane i trzyma się na mocnym magnesie. Ale ostatnio wyszedł intelect x2 z większą pamięcią ram bo 4gb i większą pamięcią na dane bo 64 gb można go kupić za około 1100 i chyba bym w to celował teraz . Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Kiano to dość dobry sprzęt, póki działa. niestety serwis ma tak beznadziejny, że w zasadzie bym go odradzał. bo jak tablet siądzie, to cię będą mieli w odwłoku i naprawią na odp******ol. lepiej już dołożyć do asusa transformera Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2016 Szukaj tabletu z i3, i5, a wydajność taka sama jak w laptopowym Intel HD. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts