bleck55 730 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Zawsze mozna sprzedac i szukac dalej Ale nie radze zaczynac tej wycieczki po audio bo konca tego nie widac hahahah Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 30 Maja 2016 Udostępnij Napisano 30 Maja 2016 Gdyby ludzie wiedzieli jak dobre są te SOMiCi to spokojnie jeszcze by zarobił przy sprzedaży Ja obecnie przestałem już zwracać uwagę na cenę, tak jak to miało miejsce na początku. Kupowałem coraz droższe słuchawki, bo chciałem, żeby były coraz lepsze. Zawiodłem się nieco na HE-400i, Beyerdynamic T90, a podczas odsłuchu na różnych Sonorusach, Audeze (oprócz XC) czy nawet Orfeuszach. Jedyne czego jeszcze chcę spróbować kiedyś to jakiś ciekawy zestaw STAXa, słuchałem wielu modeli, ale nie miałem żadnego. Cytuj Link to post Share on other sites
sopotek 1 Napisano 3 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2016 Ok, Somic V2 zamówione Teraz tylko oczekiwanie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts