Silver Arrow 23 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Jak w temacie ,chcę zapytać czy ktoś kupował smartfona w tym sklepie? Ceny dziwnie niskie. Zastanawiam się nad kupnem LG G3 i cena 770zł jest podejrzana. Proszę o Wasze opinie . Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 sprawdziłes dane sklepu, wlasciciel z chin telefon zapewne chinska podróbka i nie dziw sie ze cena atrakcyjna Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 22 Maja 2016 Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Zadzwoń i się dowiedz skąd mają konkretny model. Najlepiej przed rozmową powiedz, że rozmowa jest rejestrowana i ew na tej podstawie kup telefon. Jeśli kupisz telefon to po numerze IMEI możesz się dowiedzieć u producenta kraj pochodzenia i na jaki rynek był przeznaczony. Ja tak kupiłem kiedyś htc one m7 o 600 zł taniej. Dostałem model z Holandii, tyle, że przy HTC nie ma z tym problemu, bo oni dają nawet gwarancje bez paragonu (2 lata od daty produkcji). Przy LG dowiedz się czy dany telefon ma gwarancję w Polsce i nie odsyła się telefonu do sprzedającego tylko do firmy zewnętrznej. Przykładem jest lg g2 32gb, który nie ma u nas gwarancji Spójrz też jaki jest okres dostawy na innych aukcjach. Jeżeli jest dłuższy niż kilka dni to znaczy, że sprowadzają telefony i nie posiadają ich fizycznie. W takim przypadku już lepiej samemu znaleźć zaufanego ping-ponga i od niego zamówić. Jeśli nie chcesz się bawić w podchody, po prostu sobie odpuść. Czasami wynika z tego więcej problemów niż pożytku. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts