simpelek 0 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Do sprzedania mam nową kamerę sportową Xiaomi Yi. Kamera jest nowa, nieużywana. Dzięki nowemu firmware nagrywa także w 2K (1080p w 60fps, 720p w 120fps, a 480p w 240fps). Do wyboru kolor biały lub zielony. Gwarancja jeden rok, realizowana przeze mnie (kamera zakupiona bezpośrednio z Chin). Jeżeli ktoś sobie życzy to mogę załączyć "paragon", który dostałem do zamówienia. W skład zestawu wchodzi: - kamera - bateria - kabel usb - broszura - pudełko Cena 339zł + kw (kurier 14zł, paczkomat 9zł) Zdjęcie przedstawia otwartą sztukę. http://i.imgur.com/q4P4Rqg.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Fourth Illusion 1 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Na stronie producenta 345, i dwa lata gwarancji, zjedz troche z cena bo drogo i nikt nie kupi Cytuj Link to post Share on other sites
simpelek 0 Napisano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 To zainteresowanemu dam wysyłkę gratis. Cytuj Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Na stronie producenta 345, i dwa lata gwarancji, zjedz troche z cena bo drogo i nikt nie kupi gdzie masz stronę producenta z widniejącą ceną 345? (przypominam, że Xiaomi nie ma oficjalnego kanału dystrybucji w Polsce i w przypadku żadnego produktu nie ma 2 lat gwarancji) Edytowane 16 Maja 2016 przez ptasiek2 Cytuj Link to post Share on other sites
Fourth Illusion 1 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) gdzie masz stronę producenta z widniejącą ceną 345? (przypominam, że Xiaomi nie ma oficjalnego kanału dystrybucji w Polsce i w przypadku żadnego produktu nie ma 2 lat gwarancji) Sa i to dwa jedne jest realizowany poprzez firme JBTS, drugi poprzez Satnet, z czego w tym drugim jest o wiele taniej. Jest nawet sklep stacjonarny Xiaomi Poland Sp. z o.o. ul. Walbrzyska 11/73 02-739 Warsaw, Poland Edytowane 16 Maja 2016 przez Fourth Illusion Cytuj Link to post Share on other sites
Compot 2 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Xiaomi ma oficjalny kanał dystrybucji w Polsce i cena kamery to 345 PLN. http://xiaomi.com.pl/produkt/kamera-sportowa-xiaomi-yi-biala/ 4. Okres gwarancji na sprzedawane produkty (zakup prywatny = konsument):– Xiaomi Mini (Ninebot): 12 miesięcy– baterie / akumulatory do Xiaomi Mini (Ninebot): 6 miesięcy– akcesoria wchodzące w skład zestawu Xiaomi Mini (Ninebot): 6 miesięcy– telefony komórkowe, kamery sportowe oraz pozostałe urządzenia elektroniczne: 24 miesiące Cytuj Link to post Share on other sites
ptasiek2 1 Napisano 16 Maja 2016 Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 (edytowane) Xiaomi ma oficjalny kanał dystrybucji w Polsce i cena kamery to 345 PLN. http://xiaomi.com.pl/produkt/kamera-sportowa-xiaomi-yi-biala/ Xiaomi na terenie Unii Europejskiej prawie oficjalną dystrybucję ma tylko i wyłącznie na terenie Francji, Wielkiej Brytanii oraz Niemiec - sprawdźcie na mi.com A do sprzedającego - jaka jest to wersja kamerki? Zxxx? Edytowane 16 Maja 2016 przez ptasiek2 Cytuj Link to post Share on other sites
simpelek 0 Napisano 16 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Maja 2016 Jest to wersja Z23L. Cytuj Link to post Share on other sites
kubas246 135 Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 (edytowane) @ptasiek2 Oficjalny dystrybutor Xiaomi w PL to JBTS. Obecnie zajmuje się tylko dystrybucją marki Xiaoyi (czyli m.in. kamerką podana wyżej). Co nie zmienia faktu, że jest w pełni oficjalny (zostało to potwierdzone przez chiński oddział marki Xiaoyi). Dodatkowo wspomniany wyżej SatNet oficjalnym dystrybutorem nie jest, ale udziela gwarancji. Edytowane 17 Maja 2016 przez kubas246 Cytuj Link to post Share on other sites
simpelek 0 Napisano 21 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 Nie mogę edytować pierwszego postu. Cena spada na 325zł Allegro Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts