widowskyy 1 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Tak jak w tytule. W kompie mam normalną zintegrowaną. Jaką sie opłaca kupić? Cytuj Link to post Share on other sites
ReznoR 362 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Zdefiniuj wg swoich potrzeb słowo "opłaca". Cytuj Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Zdefiniuj wg swoich potrzeb słowo "opłaca". Czy warto inwestować w kartę dźwiękową dla poprawy jakości dźwięku? Cytuj Link to post Share on other sites
ReznoR 362 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 A czy warto inwestować w kartę graficzną dla poprawy płynności i jakości obrazu? Oczywiście że tak. Cytuj Link to post Share on other sites
stalkerpl 129 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 A czy warto inwestować w kartę graficzną dla poprawy płynności i jakości obrazu? Oczywiście że tak. temat chyba dotyxzy karty dzwiekowej, ja mam asus xonar i chociaz nie jestem specjalistą jest lepsza od integry Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Tak jak w tytule. W kompie mam normalną zintegrowaną. Jaką sie opłaca kupić? myślę, że do kwoty 450-600zł opłaca się wydać na układ w przypadku tych słuchawek. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts