Xipar 0 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Hej, co myślicie o tej myszce, Roccat Kova[+]. To mysz widziałem w Sferisie w nawet dobrej cenie. Mysz godna polecenia? Mysz bedzie przeznaczona do przeglądania internetu i grania w gry ;d Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jeden z najgorszych gryzoni Roccat... ze względu na sensor i cenę ja ją dyskwalifikuję... Za te pieniądze masz: Kone Pure Optical lub najlepiej CM Storm Alcor (lepsza jakość, sensor i wygoda) Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Cm storm alcor w tej cenie Cytuj Link to post Share on other sites
meo_pl 17 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 roccat savu 139zł polecam https://saturn.pl/komputery-i-tablety/mysz-roccat-savu-roc-11-600?utm_source=porownywarki&utm_medium=ceneo&utm_term=ceneo&utm_campaign=xml Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Hej, co myślicie o tej myszce, Roccat Kova[+]. To mysz widziałem w Sferisie w nawet dobrej cenie. Mysz godna polecenia? Mysz bedzie przeznaczona do przeglądania internetu i grania w gry ;d Absolutnie nie, za ten hajs zdecydowanie lepiej postawić na wspomnianego już Alcora. Cytuj Link to post Share on other sites
zwolay 26 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 nie kupuj-mam Kove [+} i nie kupiłbym drugi raz.Nawet za cenę 99 zł -bo pewnie taką cenę masz na myśli. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Przede wszystkim czy miałeś ją w ręku? Dla mnie jest straszna, te przyciski powodujące ciągłe missclicki. Oraz tak jak wyżej. Sensor nie na tą kwotę. Odradzam. Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 18 Maja 2016 Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 Za te pieniądze w komputronik masz CORSAIR Raptor M30 z avago 3090. Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts