widowskyy 1 Napisano 3 Maja 2016 Udostępnij Napisano 3 Maja 2016 Witam! Chcę poprosić o pomoc w doborze słuchawek nausznych. Budżet (>/~ kwota): ~ 200 zł Czego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem):słuchawki Przeznaczenie (gry, muzyka, filmy): gry (czasami muzyka) Źródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt): (ze względu na słabą karte dźwiękową) USB Oczekiwania (czego oczekujemy od urządzenia): basy,ogółem dobry dźwięk Inne (wszelkiej maści pytania): Ewentualnie: Muzyka (gatunki, które słuchamy): (dubstep), pop, itp. Metraż pokoju (jeżeli chodzi o głośniki/kolumny): - Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Na USB to propozycji nie dostaniesz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam! Chcę poprosić o pomoc w doborze słuchawek nausznych. Budżet (>/~ kwota): ~ 200 zł Czego potrzebujesz? (słuchawki, głośniki, amplituner, toster z Wolfsonem):słuchawki Przeznaczenie (gry, muzyka, filmy): gry (muzyka) Źródło (czyli do czego podepniemy dany sprzęt): mini jack Oczekiwania (czego oczekujemy od urządzenia): basy,ogółem dobry dźwięk Inne (wszelkiej maści pytania): Ewentualnie: Muzyka (gatunki, które słuchamy): (dubstep), pop, itp. Metraż pokoju (jeżeli chodzi o głośniki/kolumny): - Lepiej Wysłane z mojego LG-D405 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 superlux hd681 evo Cytuj Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 superlux hd681 evo Superluxy miałem na uszach i czuć to coś, ale myślę że mogą być lepsze słuchawki Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 no to spróbuj posłuchać wersji 669.Wpasuje się w wymagania. Cytuj Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 no tu spróbuj posłuchać wersji 669.Wpasuje się w wymagania.Z tego co wiem, 669 nie są regulowane i ,,nie zawsze" wygodne Słuchawki chce zmienić przede wszystkim ze względu na (nie) wygode moich obecnych- media tech purus.Wiem że brzmie jak 5 letnie dziecko któremu nic nie pasuje i ciągle wybrzydza, ale chce wybrać te jedyne słuchawki no to spróbuj posłuchać wersji 669.Wpasuje się w wymagania.Mam jeszcze pytanie - czy scena muzyczna w tych słuchawkach jest dobra? Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Duże i wygodne słuchawki to takstar ts671. Jeśli jesteś w stanie zaakceptować ich otwartość i brak monstrualnego basu w zamian za wygodę, scenę i wysoką jakość dźwięku to to jest dobry kierunek. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 wygodne słuchawki to takstar ts671 to prawda słuchawki dobre po pełnym rekablingu i po modach słuchawki jak najbardziej graja bardzo dobrze nawet bas sie pojawia Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Mam jeszcze pytanie - czy scena muzyczna w tych słuchawkach jest dobra? jak na zamknięte bardzo dobra, wręcz wyróżniająca się.Tylko CAL rekablowane mogą wstać w szranki pod tym względem. Cytuj Link to post Share on other sites
Lewykk 747 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 W sumie jak do grania, to można pod uwagę również brać HMC 631, chyba, że autor majka nie potrzebuje Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 ale chce wybrać te jedyne słuchawki Nie wybierzesz. Każde mają swoje słabe i mocne punkty. No chyba, że stać Cię na SR-009. Cytuj Link to post Share on other sites
widowskyy 1 Napisano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie wybierzesz. Każde mają swoje słabe i mocne punkty. No chyba, że stać Cię na SR-009. Wiem że w tej cenie jest ro bardzo trudne ale próbuje znaleźć takie z : -basem do muzyki, -dźwiękiem (w miarę) dobrym do gier typu cs go Wiem że trudno o odpowiedni sprzęt w budżecie 150 zł Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6347 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 (edytowane) 669 lub 681 EVO, innych nie znam. Ewentualnie CAL! Edytowane 8 Maja 2016 przez FeX Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2075 Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Jeśli priorytetem jest bas i wygoda to jeszcze http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-zamkniete-isk-mdh9000-i6132136821.htmlale one przekraczają budżet o 100pln. No i od strony detaliczności to na pewno nie jest to pierwsza liga. Za to basu mają tyle, że każdy jego miłośnik zadowolony będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts