Skocz do zawartości

Mysz do CS GO Low sens

Recommended Posts

Wygląda na to, że mamy zwycięzce, a co do LOD (z tego co sie doczytałem od wuja google to chodzi o wysokość na jakiej myszka przestaje odczytywać położenie) więc to raczej nie stanowi problemu ponieważ ja właściwie nie odrywam myszy od podkładki gdy nią poruszam  :) .

Powiem wam, ze zwróciłem rivala 100 bo nie pasowal mi ten skok dpi i wgl, i wziąłem bloody a90 za 80zl z tym samym sensorem, w dłoni wygodniejsza na pewno, rolka cichutka w porównaniu do innych a przyciski mega szybkie i sprężyste , brawo a4tech :)

Ale jak chcesz Alcora ( w sumie słusznie ) to jeden gość z innego forum ma nowy nierozpakowany z morele na sprzedaż za 120zl wiec pewnie mozesz sie dogadać o Allegro itp :)

Edytowane przez Amok.

Amok to tylko pogratulowac intelektu... Wykłucać się przez cały czas z innymi jaka to ta myszka nie jest świetna kupić o połowe tańsza i przyznać innym racje :_: Moze czasem jednak jesli nie ma sie az takiego doswiadczenia wystarczy sie nie wyklucaac az tak o swoje racje :P 

• Popieram 1

nie chcę zakładac nowego tematu więc tu sie zapytam, 

co myślicie o roccat kova ?

mam okazje wyrwac za 100zl nowke, opinie w miare dobre

sens 0,8 w grze dpi nie wiem, bo mam jakiegoś a4techa za 20 zł i powoli mnie to wkur*** , bo skill pozwala a celownik podczas szybkiego ruchu się zacina i zatrzymuje przez sensor.. 

//e

Nie przeklinaj.

Edytowane przez dodo
Napisano (edytowane)

Witam.

Po dwugodzinnym graniu w cs go mogę śmiało powiedzieć, że myszka jest rewelacyjna (moim zdaniem), w ogóle się nie zacina, jest precyzyjna i dobrze leży w dłoni, jedyny minus to to, że obawiam się o te małe ślizgacze :) . Dobrze mi poleciliście tą mysz, za co bardzo wszystkim dziękuję.

Ps: W końcu będę mógł wbić GE w cs go ^^

Pozdrawiam, cześć

Edytowane przez EgzoCS