koszatniczki555 1 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam!Mam do sprzedania kartę graficzną Gigabyte GTX960 Windforce 2X 4GB GDDR5. Karta graficzna jest w stanie idealnym, była rzadko używana, nigdy nie podkręcana, posiada jeszcze 29 miesięcy gwarancji producenta (do 23.09.2018r.). Kartę sprzedaję jedynie przez obecny brak czasu na granie (w tym roku przeszedłem może jedną grę więc jej moc obliczeniowa po prostu leży i się marnuje ).Jestem pierwszym i jedynym właścicielem tej karty graficznej - od nowości nie sprawiała ona żadnych problemów . Była używana wraz z porządnym zasilaczem Be Quiet oraz w chłodniej i przewiewnej dobrze ofiltrowanej obudowie . Posiadam oczywiście pudełko, dokumentację, płytkę ze sterownikami, zaślepki, przelotkę zasilania 2x MOLEX do 6 pin. Innymi słowy jak nowy pełen oryginalny zestaw .Cena jaka mnie obecnie interesuje to 800 zł. Możliwa wysyłka karty graficznej w cenie 20 zł, lub sprzedaż poprzez Allegro (wtedy dodatkowe koszty prowizji pokrywa kupujący). http://istorage.pl/images2/img-14614305241989986898.JPG Oto link do dokładnej specyfikacji karty graficznej na stronie producenta: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5575 Link do ogłoszenia na OLX (tam dostępne również więcej zdjęć ): http://www.olx.pl/oferta/karta-graficzna-gigabyte-gtx960-windforce-2x-4gb-gddr5-gwarancja-29-m-CID99-IDffo09.html W razie jakichkolwiek pytań proszę śmiało pisać przez OLX lub PW .Pozdrawiam. Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez koszatniczki555 Link to post Share on other sites
Youen 5 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Przed chwilą komputronik sprzedał używaną z 3 letnią gwarancję model od msi za 650 Link to post Share on other sites
koszatniczki555 1 Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Jako kartę bez kompletu - Komputronik to firma - jeżeli zależało im żeby szybko sprzedać kartę - mogli sobie pozwolić na taką cenę . A jeżeli w najbliższym czasie nikt nie będzie chętny na moją kartę w okolicach 800 zł (dla forumowiczów może być jakiś rabat - proszę o wiadomości na PW ) to po prostu trafi na licytację Allegro . Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez koszatniczki555 Link to post Share on other sites
Youen 5 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Służna uwaga SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
WildPeter 4 Napisano 23 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 (edytowane) Przed chwilą komputronik sprzedał używaną z 3 letnią gwarancję model od msi za 650 To, że jeden sklep zrobił małą wyprzedaż to oznacza że teraz wszystkie używane 960 powinny polecieć w dół z ceną? SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
cresbo 5 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) na alledrogo można wyrwać w dobrej cenie nową i lepszą http://allegro.pl/evga-geforce-gtx-960-4gb-ssc-nowa-gwarancja-36mc-i6140725804.html#thumb/4 SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Według mnie cena jest OK, nie słuchaj ich SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
ArteK86 527 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) na alledrogo można wyrwać w dobrej cenie nową i lepszą http://allegro.pl/evga-geforce-gtx-960-4gb-ssc-nowa-gwarancja-36mc-i6140725804.html#thumb/4 Bez payu, gościu z dwoma komentarzami(w tym jeden z 2008 roku) - nic tylko brać. SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
cresbo 5 Napisano 24 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Bez payu, gościu z dwoma komentarzami(w tym jeden z 2008 roku) - nic tylko brać. Faktycznie, mój błąd, z rana człowiek zaspany - dobrze nie sprawdziłem, sorrki.... SPAM // jg 8. W tematach dozwolone są pytania o przedmiot skierowane do autora. Bezwzględnie zakazuje się pisania nic nie wnoszących do tematu postów. Nie dotyczy to próśb o wycenę, gdzie wypowiadać się mogą wszyscy. Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez jacekgothic Link to post Share on other sites
koszatniczki555 1 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam! Karta graficzna została już sprzedana w cenie 750 zł - temat można zamknąć. Dzięki wszystkim, którzy stanęli w mojej obronie, mimo sprzeczności z regulaminem . Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts