CzornyProrok 13 Napisano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Jutro wraca z gwarancji Meizu M2 Note i mogę wziąć zamiast niego kasę. I tutaj pojawia się moje pytanie - brać kasę i inny telefon czy zostać przy m2 note? Chciałbym by robił przynajmniej takie zdjęcia jak Meizu, dobrze brzmiał na słuchawkach i czas pracy na baterii również mniej więcej jak w Meizu Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez CzornyProrok Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Jutro wraca z gwarancji Meizu M2 Note i mogę wziąć zamiast niego kasę. I tutaj pojawia się moje pytanie - brać kasę i inny telefon czy zostać przy m2 note? Chciałbym by robił przynajmniej takie zdjęcia jak Meizu, dobrze brzmiał na słuchawkach i czas pracy na baterii również mniej więcej jak w Meizu Czyli chcesz by pod kazdym względem byl lepszy od meizu, oprócz baterii bo ta cię satysfakcjonuje? xD Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 P8 Lite byłby świetnym wyborem, gdyby nie bateria. M2 Note to nadal dobry smartfon jeśli chcesz wymienić to zobacz Moto X Play/Moto 3 rd 2/16 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts