KingWitu 1 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Witam w tym oto dziale zakładam temat i chciałbym poruszyć waszą wyobraźnie. Otóż chciałbym aby każdy z chętnych przygotował projekt swojego wymarzonego laptopa do O/C. np.wiatraki, grille,radiatory Zasady Są Proste : Każdy kto podejmie się wyzwania zrobienia projektu wstawia go na forum , i każdy kto chcę go ocenia Do tego wstawiamy opis na czym to polega , do czego służy i następnie to Oceniamy Myślę że autorzy tekstu wyślą projekty do odpowiednich firm i razem spróbujemy zrobić rewolucje.To może wasze projekty wejdą w życie i w przyszłości będzie super fajny laptop z bdb fajnym procesorem.I każdy wtajemniczony będzie mógł podkręcić swojego laptopa. Myślałem żeby zrobić jeden wspólny projekt i podarować szanownemu Adminowi który spróbuje go udostępnić różnym firmą jako projekt wspólnoty forum. PS.Myślę że gdy nasz projekt przyjmie jakaś firma zaczną kopiować od tej firmy inne firmy i może laptopy stanieją.I dużo osób będzie miało zaszczyt podkręcania laptopów. Cytuj Link to post Share on other sites
Quatrox 0 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Obudowa wykonana z karbonu - prawdziwego karbonu. To mój pomysł :ciekawy: Cytuj Link to post Share on other sites
Rafcio 0 Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Coś mi się wydaje, że to jest z góry skazane na porażkę. Laptop to nie jest komputer do podkręcania i taki też nie ma być. Ma być lekki, w miarę wydajny i długo działać na baterii Cytuj Link to post Share on other sites
KingWitu 1 Napisano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Ale spróbować zawsze można , baterie mocniejszą można włożyć wymienić bios , czego się nie sprawdzi to się nie ujawni Trzeba być dobrej woli Dobre popracuje nad projektem z karbonem w Photoshop/ie i może uda mi się takową zrobić.A ja pomyślałem żeby pod klawiaturą po lewej i prawej stronie dać super cienkie wiatraki aby mieściły się do obudowy i na to fajny grill Cytuj Link to post Share on other sites
Gość Napisano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Cooler Master 690 Dominator Mods to 690 II Advenced, od poniedziałku zaczynam, juz zamówione Spraye, koszyki HDD, z jednym z forumowiczów z innego forum dogadałem sie w sprawie włącznika LED on OFF... ma mi pokazać co jak zrobic, okno bedzie modowane z Dominatora, mysle ze jak sie uda to bedzie super Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts