kondzix_noBiceps 0 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Cześć! Szukam drona, tak jak w temacie w cenie poniżej 600 zł. Chcę,żeby czas latania i jego zasięg były jak najdłuższe. Bardzo Chciałbym żeby miał w miarę dobrą kamerę z przekazem na żywo. Może być też dron bez kamery a ja dokupię kamerę, ale żeby kwota zamknęła się w granicach 600 zł. Z góry dzięki. Co myślicie o tym modelu: intruder RC X30V UFO ? (ma trochę słabą kamerę ;/) Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Opcją nieznacznie droższą jest taki Parrot. Cytuj Link to post Share on other sites
orbik 1417 Napisano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) http://rc-fpv.pl/viewtopic.php?t=19018- tutaj cały temat Może zainteresuj się Syma X8C/W/G. Ogólnie w tej cenie dobrego obrazu miał nie będziesz dodatkowo FPV zmniejszy zasięg bo i Video i Sterowanie będzie na tym samym kanale. Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez orbik Cytuj Link to post Share on other sites
irek22 0 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Jest sens kupowania takiego drona? Nie lepiej dozbierać do 1500 i kupić coś lepszego albo właśnie wydać 200-300 zł na zabawkę? Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Za dużo wymagań,za mało pieniędzy... Cytuj Link to post Share on other sites
Adille 69 Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Opcją nieznacznie droższą jest taki Parrot. Nie wiem czy tylko moj pech czy slabe wykonanie tych parrotow. Ale znojomy po zakupie drona za 150 euro wydal kolejne 50 na czesci do niego poniewaz jest on strasznie 'kruchy' Cytuj Link to post Share on other sites
doman18 198 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Hahahah 600zł i przekaż video na żywo hahaha xD. Takie rzeczy tylko w erze. No chyba olewasz samą jakość drona i jakość video, wtedy owszem coś znajdziesz. Ale pierwszy lepszy podmuch albo pomyłka i będziesz znów zbierał kasę na drona. Xiaomi niedługo wyda rewelację cenową w świecie dronów. Radziłbym poczytać i do czasu premiery dozbierać kaski. Cytuj Link to post Share on other sites
Olimpia_00 0 Napisano 30 Września 2016 Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Też ostatnio chciałam się pokusić o kupno drona - narazie takiego do poćwiczenia czy w ogóle mi się to spodoba - no i takiego, którego aż tak żal nie będzie jak się mu coś stanie Czytałam jednak na http://techno-maniak.pl/, że mają wejść jakieś specjalne ustawy dotyczące dronów - ktoś coś wie więcej na ten temat? Jest się czego bać, czy tak rekreacyjnie do zabawy to nie ma strachu? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts