FrasZWC 2 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Witam, niedawno zakupiłem kartę AIM SC808, do której podpinam swoje Pioneer SE-M290... Jeśli chodzi o muzykę to jestem raczej zadowolony (słucham głównie rapu, rocka i popu), ale przy graniu w gry już nie do końca - słyszę dużo lepiej kroki można integrze, ale są one jakby zbite ze sobą. Potrzebuję słuchawek dzięki którym będę mógł dobrze ocenić pozycję przeciwnika (głównie CS: GO), oraz które będą wygodne przy długich sesjach - raczej słuchawki wokół uszne zamknięte. Budżet to myślę jakieś 100£ (proszę o propozycje do 650zl) - za tyle można dostać np. BT-150 na Amazonie Mam jeszcze małe pytanie o mikrofon - czy od zalmana będzie lepszy np. taki Boya BY-M1, czy lepiej już dorzucić do jakiegoś Samson Go Mic (który nie jest za wygodny jak dla mnie)? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam forumowiczów! Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez FrasZWC Cytuj Link to post Share on other sites
ReznoR 362 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Z tym Boya bym raczej nie ryzykował. Już lepiej faktycznie jakiegoś Samsona na USB, np. Meteor.BT-150? Nie chodziło przypadkiem o DT150? Na thomann.de od 550 zł, ale trzeba zrobić zbiorowe zamówienie. DT150 to świetne słuchawki, jedne z najlepszych dynamicznych, i dobrze powinny się zgrać z AIM SC808. Nie powinieneś na nich narzekać, że czegoś w nich nie słyszysz, bo to raczej niemożliwe. Dla mnie DT150 to jedne z najwygodniejszych słuchawek jakie miałem, zwłaszcza jeśli nauczy się już jak je zakładać poprawnie. Sam często na nich działam czasem cały dzień. Cytuj Link to post Share on other sites
FrasZWC 2 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Tak, chodziło mi o DT150, pisałem rano na szybko przed pracą i nie sprawdziłem dokładnie Tak jak pisałem tutaj dostanę je za troszkę mniej niż 100£. Prosiłbym jednak też o inne propozycje - nawet za np 200zl, bo może nie jest konieczne wydawanie aż takiej kwoty? Dzięki i liczę na pomoc jeszcze kilku użytkowników Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez FrasZWC Cytuj Link to post Share on other sites
ReznoR 362 Napisano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Przy dostępności takiej kwoty i karty dźwiękowej, a także tym że masz już na stanie Pioneery, raczej nie ma sensu kupować np. Superlux HD669 czy Encore Rockmaster OE, gdy takie DT150 z powodzeniem zastąpią obie pary.No ale to tylko moje zdanie. Cytuj Link to post Share on other sites
FrasZWC 2 Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Czyli to zdecydowanie najlepszy wybór? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts