zielone_ciastko 4615 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Gramy dzisiaj w CSa? Nie grałem sporo i trzeba coś poćwiczyć Dajcie znać jak macie jakiegoś tsa żeby się zebrać i o której wam pasuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Również bym wrócił do rekreacyjnego grania. Ostatnio 4fun zagrałem rankeda, żeby odświeżyć rangę po tych obniżkach, a tam... GOLD II 2 Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6348 Napisano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 (edytowane) Teraz żeby wyjść z tych silverów/goldów to trzeba się trochę pomęczyć. Nie grałem ponad rok, może więcej i ranga spadła na łeb na szyję Tylko akurat mnie to nie rusza, bo gram dla rywalizacji i zabawy. Pamiętam że na początku rangi praktycznie mi wzrastały przy każdym meczu Edytowane 8 Kwietnia 2016 przez FeX 2 Cytuj Link to post Share on other sites
zielone_ciastko 4615 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Również bym wrócił do rekreacyjnego grania. Ostatnio 4fun zagrałem rankeda, żeby odświeżyć rangę po tych obniżkach, a tam... GOLD II No mnie też wrzuciło do GII :v Pierwszy mecz i flame "Cheater bla bla bla" 0 skinów na koncie 31:9 staty. Nawet mój team mnie reportował Fajnie by było mieć DMG+, ale znając realia :(ruskie, dzieci, flamerzy etc.) to pomarzyć fajna rzecz 1 Cytuj Link to post Share on other sites
ArteK86 527 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 ale znając realia :(ruskie, dzieci, flamerzy etc.) to pomarzyć fajna rzecz Tak się składa, że mam właśnie gn2(nigdy w csa nie grałem - widziałeś z resztą jak próbuję strzelać) i faktycznie to co się dzieje na mm to tragedia. To jest kolejny powód do tego żeby się zgadać i częściej coś pyknąć . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
UserTomek 9 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Dzisiaj ktoś grać będzie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts