superluki 1 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witam szukam telefonu do: budżet:500zł kupowanie: allegro, sklepy stacjonarne ma być: nowy system: android rozmiar: nie mniejszy niż 4 cale używany do: facebook, youtube, muzyka,gry najważniejsze wymagania: wyjmowana bateria ( bo chyba jak się zawiesi to łatwo zresetować ) Podoba mi się Lg Magna, jaki może być jeszcze inny ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Szukaj Moto G 3rd albo Meizu M2 Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Te 500 zł to jest maksymalna kwota? Bo jeżeli jest to kwota negocjowalna to ja polecam P8 lita. Telefon bajerka! Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Marca 2016 Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Jeśli nie przeszkadza Ci nienajlepsza bateria to dobrą propozycja jest wspomniany wyżej P8 Lite, kawał sprzętu za dobre pieniądze. Widziałem na allegro/olx z przedłużania umów nawet w okolicy 500/600 zł Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Te 500 zł to jest maksymalna kwota? Bo jeżeli jest to kwota negocjowalna to ja polecam P8 lita. Telefon bajerka! Niestety ale 500zł maksymalnie Czyli na pierwszym miejscu p8 lite a później motorola i Lg magna, a co sądzicie o Lg magna ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 1 GB RAM 8 GB wbudowane to jakieś nieporozumienie. Szukaj na allegro/olx P8 Lite albo Moto e Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 31 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 1 GB RAM 8 GB wbudowane to jakieś nieporozumienie. Szukaj na allegro/olx P8 Lite albo Moto e a jak zresetować tą moto g jak nie można z niej wyjąć baterii ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Większość nowych telefonów ma niewymienialną baterię, są plusy i minusy. Jak zresetować? Po prostu wyłączasz i włączasz. Ten telefon nie powinien zlagować aż tak, że będziesz musiał go resetować. Tylko czy wystarczy Ci 8 GB wbudowane? Zostanie Ci ponad 2 GB wolne, będziesz musiał dokupić kartę. Lepszym rozwiązaniem będzie wersja 2/16 albo P8 Lite, chyba że dasz radę z 2 GB pamięci Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 a jak zresetować tą moto g jak nie można z niej wyjąć baterii ? Każdy telefon bez wyjmowanej baterii ma kombinacje klawiszy, która restartuje urządzenie. Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 1 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Większość nowych telefonów ma niewymienialną baterię, są plusy i minusy. Jak zresetować? Po prostu wyłączasz i włączasz. Ten telefon nie powinien zlagować aż tak, że będziesz musiał go resetować. Tylko czy wystarczy Ci 8 GB wbudowane? Zostanie Ci ponad 2 GB wolne, będziesz musiał dokupić kartę. Lepszym rozwiązaniem będzie wersja 2/16 albo P8 Lite, chyba że dasz radę z 2 GB pamięci karte micro sd mam Motorola mot g 3 jest trochu za droga i jednak kupie moto 2 generacji Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Też dobry wybór Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2016 tak, ja daje na p8 lite jako nr 1. Cytuj Link to post Share on other sites
Toomen 4 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Meziu M2 albo myPhone Cube LTE ,,,//jg Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez jacekgothic 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Freso 1116 Napisano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Po pierwsze - temat dawno wyczerpany a Ty nabijasz tylko posty po całym forum. Po drugie - skoro polecasz myPhone to odpowiedz mi jak z dostępnością części zamiennych do tego telefonu (np digitizer), jak wygląda wsparcie software'owe (zarówno oficjalne jak i nieoficjalne), jak wygląda serwis producenta i polityka aktualizacji urządzeń. Czekam. Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) A co sądzicie o Lg spirit 4g lte lub moto e 2nd ? Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez superluki Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Po pierwsze - temat dawno wyczerpany a Ty nabijasz tylko posty po całym forum.Po drugie - skoro polecasz myPhone to odpowiedz mi jak z dostępnością części zamiennych do tego telefonu (np digitizer), jak wygląda wsparcie software'owe (zarówno oficjalne jak i nieoficjalne), jak wygląda serwis producenta i polityka aktualizacji urządzeń. Czekam. Temat jak widac nie wyczerpany bo autor dalej zainteresowany, a poza tym przestań nabijac posty wklejając ten sam hejt w kazdym temacie. Malo kogo interesuje alternatywny soft, a malo ktory producent oferuje rozsadne wsparcie. Co do doatepnosci czesci do tego modelu ro jest niezłe bo robi go gionee na bazie standardowych u siebie komponentów (szybka z digitalizerem $10, caly ekran $50) i jedynie obudowa unikalna. Do tego myślę, że serwisu nie bedzie otwieral, a bardziej liczy na gwarancję. Mimo wszystko nie polecam tego modelu ze wzgledu na mierność i pekajace szkło. Ja bym sie skłonił ku moto lub poszukał czegoś z 2gb ram. Huawei P8 lite? Ma problemy z dźwiękiem, a i fon ma tendencję do niestabilnosci (ogólnie coś z sekcjami zasilającymi na plytce jest coś nie tak) Mnie ciekawią te nowe tp-linki c5. Środkowy model za 499 w sklepie i calkiem ok spec ale nowość i nie wiadomo jak to się sprawdzi. Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Huawei P8 lite? Ma problemy z dźwiękiem, a i fon ma tendencję do niestabilnosci Mam w domu jeden model tego smarta i nic takiego nie zauważyłem Mnie ciekawią te nowe tp-linki c5. Środkowy model za 499 w sklepie i calkiem ok spec ale nowość i nie wiadomo jak to się sprawdzi. właśnie, nie wiadomo jak się sprawdzi, trzeba czekać na konkretne testy.. sądzę, iż lepszym wyborem byłby P8 Lite/Meizu M2/Moto g3 Cytuj Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Szukaj lg g2 z polskiej dystrybucji , ostatnio był na forum w idealnym stanie za 550zl. Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 ma być: nowy Szukaj lg g2 z polskiej dystrybucji , ostatnio był na forum w idealnym stanie za 550zl Cytuj Link to post Share on other sites
Marek Lolasi 96 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Nie widziałem, sorki. Zobacz lg spirit. Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 20 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 Mam w domu jeden model tego smarta i nic takiego nie zauważyłem właśnie, nie wiadomo jak się sprawdzi, trzeba czekać na konkretne testy.. sądzę, iż lepszym wyborem byłby P8 Lite/Meizu M2/Moto g3 poczekam na testy tego Tp-linka i może moto g3 potanieje bo będzie wychodziła moto g4 Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 20 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2016 (edytowane) Mam w domu jeden model tego smarta i nic takiego nie zauważyłem ... Wierzę bo to kwestia jakiejś awarii, która powoduje powyższe problemy (mają wspólną przyczynę) i nie występuje w każdym egzemplarzu. Znajomy przyjmuje sporo na gwarancji i coś wspominał ale nie wnikałem w temat więc nawet możliwe, ze dotyczy jakiejś serii. Po prostu przed zakupem należałoby się dokładnie wywiedzieć. Edytowane 20 Kwietnia 2016 przez anemus Cytuj Link to post Share on other sites
michal191098 0 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam, temat wciąż aktualny? Cytuj Link to post Share on other sites
superluki 1 Napisano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Witam, temat wciąż aktualny? Tak Ok uzbierałem trochu więcej kasy i mam teraz 650zł co sądzicie o Xiaomi Redmi 3 ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 12 Maja 2016 Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Jeśli dasz radę odblokować bootloader i wgrać miuipolska to bdb wybór Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts