dziewonski.m 0 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witajcie, Jak w temacie, jeśli ma ktoś na sprzedaż to się dogadajmy. Cytuj Link to post Share on other sites
Faflucy 41 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Jak byś był zainteresowany to mam bezprzewodowego pada wraz z nadajnikiem do PC. Kolor biały Cytuj Link to post Share on other sites
DonFG 9 Napisano 29 Marca 2016 Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Mam przewodowego, bez nakładek na te gałki i chyba gdzieś przejściówkę na USB zgubiłem. Napisz tu cenę najlepiej, jeśli by Cię to interesowało. Cytuj Link to post Share on other sites
dziewonski.m 0 Napisano 30 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Mam przewodowego, bez nakładek na te gałki i chyba gdzieś przejściówkę na USB zgubiłem. Napisz tu cenę najlepiej, jeśli by Cię to interesowało. Najchętniej cały komplet, nie mam czasu na kompletowanie. Cytuj Link to post Share on other sites
Sony156 4965 Napisano 31 Marca 2016 Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 mam przewodowego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts