Buber2000 322 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Witam potrzebuję jak najwydajniejszego tabletu do 700zł. Najlepiej z androidem. Tablet będzie przeznaczony do gier i przeglądania neta. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 12 Marca 2016 Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Wiesz co w tej chwili możesz kupić np Lenovo Yogę 3. Matryca 8 cali, dobra kamerka, dobry obraz. Cytuj Link to post Share on other sites
Buber2000 322 Napisano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 A coś z samsunga ? Dodam ,że tablet będzie kupowany dopiero pod koniec marca-początek kwietnia. Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 13 Marca 2016 Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) A coś z samsunga ? Dodam ,że tablet będzie kupowany dopiero pod koniec marca-początek kwietnia. Naklejkę z napisem Samsung. Osobiście, poleciłbym coś z windowsem (toshiba encore, Lenovo Miix2 albo yoga 2 8 calowa). Z androida poleciłbym Della, ale niestety nie ma wersji 8 cali z 2 gb ramu, choć przy gołym androidzie, 1 gb też teoretycznie powinien dawać radę Edytowane 13 Marca 2016 przez wilk669 Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 14 Marca 2016 Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Tak, ja bym sobie Sasmunga też odpuścił i albo wziąl tego Lenovo co podesłałem albo faktycznie Della Venue. Cytuj Link to post Share on other sites
alexzbor 0 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 a ja używałem samsunga galaxy note 10.1 i byłem zadowolony, sprawował się dobrze przez 2-3 lata aż w końcu go sprzedałem, bo przestał być potrzebny. Teraz jego cena takiego tabletu to właśnie koło 700 zł za używany, może rozejrzyj się po skupach jak np teletorium. Można trafić na okazję. Osobiście wolę kupić używany z lepszymi niż nowy gorszy. Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 a ja używałem samsunga galaxy note 10.1 i byłem zadowolony, sprawował się dobrze przez 2-3 lata aż w końcu go sprzedałem, bo przestał być potrzebny. Teraz jego cena takiego tabletu to właśnie koło 700 zł za używany, może rozejrzyj się po skupach jak np teletorium. Można trafić na okazję. Osobiście wolę kupić używany z lepszymi niż nowy gorszy. W skupach można też trafić zasyfiony szmelc, który nadaje sie co najwyżej na deskę do krojenia. Poza tym, używka moze nie miec gwarancji. Powiem tak, najlepiej byłoby zapolować na tablet z windą i 2 gb ramu, bo to działa jak mały komputer. Lekki, wygodny i nie stwarza problemów. Z androidów, brałbym najchętneij coś z gołym androidem i 2 gb ramu, ale w tej cenie, nie ma. Cytuj Link to post Share on other sites
RaV1298 30 Napisano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Co myślicie o tym? http://allegro.pl/lenovo-yoga-tablet-2-intel-32gb-fhd-win8-1-zestaw-i6125515624.html opłaca się dołożyć? Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Ależ oczywiście. To jest solidny, mocny tablet z dobrą baterią, który poradzi sobie nawet ze starszymi, prostszymi produkcjami z pc. sammam toshibę o podobnych bebechach i mniejszym ekranie i jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Windows nie ma ograniczeń androida, jest wspierany przez producenta i nie zamula. Cytuj Link to post Share on other sites
Echnaton 28 Napisano 22 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Dołóż trochę do shielda k1 kosztuje 850 - 900 zł GPU ma lepsze niż niejeden laptop i działa na nim DOOM 3 (ten za sklepu google) i seria HL2 - wydajność urządzenia nvidii jest na poziomie ipada air 2 (a GPU ma nawet mocniejsze), który kosztuje 2 tys. ale k1 jest bardziej uniwersalne i ma lepsze głośniki. Po dokupieniu pada i podłączeniu k1 do telewizora masz konsolę (o mocy ps3), możliwość gry w chmurze i bdb urządzenie do odtwarzania filmów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts