Skocz do zawartości

Mam nowy komputer :D w co mogę pograć?

Recommended Posts

Cześć,

zakupiłem pierwszy w życiu nowy komputer (wczesniej dobre 10 lat laptopa mialem XD), karta graficzna jest zintegrowana, ale podobno i tak w większości przypadków nie powinienem mieć problemów z grami, nawet tymi w miare nowymi.

Przeważnie grałem w gry typu

Gothic 2,

Twierdza Krzyżowiec,

Bitwa o Środziemie 1 i 2,

Władca Pierścieni Powrót Króla,

Robin Hood,

Heroes 3 i 4,

Mount&Blade Warband,

Pytanie do was, w jakie nowości mógłbym pograć ale z takiej specyfikacji gier, tj. strategiczne, średniowiecze, rycerze, turowe, przygodowe, jungla, a także możliwe jakieś strzelanki (ale nie CS) mam na myśli single player, zadania, misje - przygody :)

Specyfikacja komputera:

Procesor Intel Core i5-6500 /3.2GHz, 6MB, LGA1151,

Plyta MSI H110M PRO-VD /intel H110, DDR4, LGA1151

Ram Crucial 8GB 2400MHz CL16 Ballistix Sport 

Z góry dziękuję, czekam na propozycje i pozdrawiam :)

No proszę mamy tutaj Zakupowego Janusza :D
Bez zewnętrznej grafiki... polecam paint'a :D

karta graficzna jest zintegrowana, ale podobno i tak w większości przypadków nie powinienem mieć problemów z grami, nawet tymi w miare nowymi.

A ja jestem TW Bolek ;)

jak nie masz osobnej karty graficznej to nie poszalejesz...

zagraj sobie w 

Wars and Warriors: Joan of Arc

... ze przepraszam, kupilem komputer w 2016 roku, za ktory dalem 2000 zł i mam grać w gre z przed 12 lat ?

Osoba składająca ten komputer zapewniała, że śmiało można grac w Diablo 3, a grałem nawet w GTA V, więc proszę o jakieś tytuły gier nowszych, które wyszły w przeciągu ostatnich 5 lat dajmy na to. Nie pytam was, czy komputer uciągnie, ale proszę o tytuły gier o podobnej tematyce, a ja już sam się przekonam "na własnej skórze", czy będę mógł w nią grać czy nie OK? z góry dzięki.

Więc w dalszym ciągu poszukuję jakiś tytułów :)

Chłopie ,pitolisz jak potłuczony...:) Uśmiechnij się tutaj bo to nie złośliwość ale inaczej nie potrafię.Masz internet a w nim informacje na temat wszystkich gier,jakie ukazały się na świecie. Trudno ci wejść na stronę jakiegoś sklepu (np.Ultima) i poprzeglądać,poczytać ? Ja proponuję szachy...:)

... ze przepraszam, kupilem komputer w 2016 roku, za ktory dalem 2000 zł i mam grać w gre z przed 12 lat ?

Polecam w takim razie Wiedźmin 3 i dying light, naljepsze gry 2015 roku według mnie, daj znać jak działa   ;)
Edytowane przez jarnuszkiewiczm

Najlepiej odpal Dziki Gon na ultra i podziwiaj klatki .... 12 letnia gra, która wg mnie jest świetna pomimo częstych błędów, chciałeś rycerzy to k.... masz. Myślisz że 2000 za komputer to dużo ? To jesteś w błędzie. Bez Radeona albo GTXa możesz zapomnieć o najnowszych produkcjach.

Gry, które mi się najbardziej podobały:

a/ Saboteur

b/ Wolfenstein: New Order i Old Blood

c/ GTA IV + oba DLC

d/ Tomb Raider (2013)

e/ Mafia II

f/ Batman: Arkham City + Asylum + Origins

g/ L.A. Noire

h/ 007: Blood Stone (ale to moje zboczenie do Bonda, gra genialna nie jest)

Edytowane przez radosuaf

podobno i tak w większości przypadków nie powinienem mieć problemów z grami, nawet tymi w miare nowymi.

No nie za bardzo. O graniu na integrze w nowe tytuły możesz raczej zapomnieć, bo nie do tego ona służy. Gry sprzed dobrych kilku lat powinny chodzić na niezbyt wysokich ustawieniach w miarę komfortowo.

Temat zamykam, bo albo to bardzo kiepski trolling, albo przypadek nieuleczalny, a wówczas nawet gdyby zlecieli się wszyscy kolorowi i napisali to samo to i tak autor będzie wiedział lepiej.

• Popieram 6
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...