mates1995 0 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 (edytowane) Witam, zrobiłem dzisiaj test na bad sectory na jednym z moich dysków, wszystko było okej, lecz gdy wszedłem w zakładkę Health pojawił się problem z Reallocated Sector Count. http://i.imgur.com/fnBITCH.png Tutaj moje pytanie, czy jest to poważny problem i czy da się to jakoś naprawić? Jeśli tak prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam Edytowane 6 Marca 2016 przez mates1995 Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 no już jest naprawione, bo masz te 10 badów realokowanych. Cytuj Link to post Share on other sites
ADR15 255 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jak masz jeszcze gwarancję - w co wątpię, to wymienią. Cytuj Link to post Share on other sites
kokosnh 4162 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Jak masz jeszcze gwarancję - w co wątpię, to wymienią. Zależy, bo czasem odsyłają twierdząc, że po to właśnie są sektory zapasowe. Ale przy ponad 3500 tys włączeń dysku wątpię aby był jeszcze na gwarancji. Cytuj Link to post Share on other sites
mates1995 0 Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Niestety gwarancji nie mam, dysk został kupiony na allegro w licytacji. Dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts