Tycha 4794 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Co nie zmienia faktu, że technicznie sensor w Rivalu gniecie tego w 100, i to nie jest różnica na zasadzie "jeden woli ten, drugi woli ten". Cytuj Link to post Share on other sites
jakubek27 1 Napisano 6 Marca 2016 Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 jako, że posiadałem już razera chromę, zowie(fk-1 i ec2-a) ost. przesiadłem się na logitecha G303 -i to tego ostatniego mogę polecić, na początku problemy z kształtem - dupka, ale 2 dni grania i nie zamienię jej na pewno...sensor działa o niebo lepiej niż w zowie! Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A powiedzielibyście mi prosze koledzy róznice pomiedzy rivalem a rivalem 300? Jest to 50 zł, a w skelepie w moim mieście jest tylko wersja rival oraz deathadder wiec mógłbym sobie dokonać wybóru pomiedzy tymi dwoma tylko chce wiedzieć czy jest jakaś duża róznica miedzy tyymi rivalami oprócz ceny Oraz zapomniałem wspomnieć we wcześniejszej wypowiedzi- Co uważacie o myszkach roccat? Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Roznica to Niby lepsze boki ale w zwykłym sa juz naprawione no i cena. Przy Twojej dłoni moze byc za duzy Rival ale nie koniecznie , porównaj w sklepie najlepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Quelto 16 Napisano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 A rozmiarem się własnie rózni rival od rivala 300? Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 7 Marca 2016 Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Nie Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3765 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Ta może będzie ciekawa. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 22 Marca 2016 Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Nie ma szans żeby jakiś bardziej ambitny gracz ją używał - zdecydowanie za ciężka. Cytuj Link to post Share on other sites
ziom169 0 Napisano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2016 Ja polecam Razer Mamba lekko profilowana dobra na małą dłoń a druga to Roccat Kone xtd Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts